Nebülazatör tavsiyesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep23 tarafından oluşturulan Nebülazatör tavsiyesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,503 kez görüntülenmiş, 226 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nebülazatör tavsiyesi
Konbuyu başlatan Zeynep23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Haklısın kuzum inşallah hiç antibiyotiğe gerek kalmadan bir an önce toplanır Dualarım sizinle
Allah razı olsun canım benim 🤲❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet yaptım canım 2.5 aylık kızım var evim ağır hasarlı yıkılacak
Rabbim yavrularını bağışlasın saklasın gözlesin inşallah canım benim 🤲 gidene üzülüyoruz ama yerine gelir elbet canımız sagolsun 🤲 Elazığ da kötü durumda ağır hasarlı bir sürü bina var

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Allah senden de razı olsun bir tanem Hiç canını sıkma iyileşecek inşallah bol bol sıcak şeyler vermeye çalışıyor ıhlamur olsun Hani boğazları yumuşasın kurumasın🤲🙏💜
Bitki çayı veriyorum ama ılıtıyorum sıcak vermedim hiç bir de öyle deneyeyim kuzum. Ah kuzum ahh terzi kendi söküğünü dikemezmiş çok doğru 😔

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Bitki çayı veriyorum ama ılıtıyorum sıcak vermedim hiç bir de öyle deneyeyim kuzum. Ah kuzum ahh terzi kendi söküğünü dikemezmiş çok doğru 😔
Ah anlayabiliyorum seni kuzum kendi evladığımı söz konusu olduğu zaman her şeyi unutuyoruz bir başkasının evladına işte şunu yap bunu yap yönlendiriyoruz mesela ama kendi çocuğumuz söz konusu olduğu zaman her şeyi unutuyoruz böyle yani hiçbir şey bilgisiz biri gibi olabiliyoruz yani bu çok normal bir şey sen sucak şeyler az da olsa vermeye çalış

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Ah anlayabiliyorum seni kuzum kendi evladığımı söz konusu olduğu zaman her şeyi unutuyoruz bir başkasının evladına işte şunu yap bunu yap yönlendiriyoruz mesela ama kendi çocuğumuz söz konusu olduğu zaman her şeyi unutuyoruz böyle yani hiçbir şey bilgisiz biri gibi olabiliyoruz yani bu çok normal bir şey sen sucak şeyler az da olsa vermeye çalış
Aynen öyle kuzum normalde soğuk kanlı biriyimdir ama canından can olunca bir yerde tıkanıyorsun

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aynen öyle kuzum normalde soğuk kanlı biriyimdir ama canından can olunca bir yerde tıkanıyorsun
Aynen öyle canım iyi olacak inşallah sen de moralini yüksek tut çünkü senden de etkilenebilir moralinizi yüksek tutun İnşallah geçecek öyle böyle büyüyorlar bir tanem Yani hasta oluyorlar iyi oluyorlar dakikası dakikalarını tutmuyor Rabbim daha beterinden korusun Buna da şükür

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Aynen öyle canım iyi olacak inşallah sen de moralini yüksek tut çünkü senden de etkilenebilir moralinizi yüksek tutun İnşallah geçecek öyle böyle büyüyorlar bir tanem Yani hasta oluyorlar iyi oluyorlar dakikası dakikalarını tutmuyor Rabbim daha beterinden korusun Buna da şükür
Aminn kuzum Rabbim bağışlasın yavrularımızı 🤲 senin kuzular nasıllar

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aminn kuzum Rabbim bağışlasın yavrularımızı 🤲 senin kuzular nasıllar
Amin bir tanem Amin cümlemizin evladına Rabbim bağışlasın korusun benimkiler de ne yapsın Eminem laren şu an yerde oyun oynuyor kendi kendine Toprak okulda daha gelmedi maçı vardı bugün geç gelecek sağlıkları iyi şükürler olsun laren'in 2 tane alttan dişi geldi geçen gün işte biri çıktı Dünde biri patladı o diş çıkartıyor emekleme gibi bir lüksü yok emeklemek istemiyor yürüme derdinde😂😂😂🙈🙈💜💜

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Amin bir tanem Amin cümlemizin evladına Rabbim bağışlasın korusun benimkiler de ne yapsın Eminem laren şu an yerde oyun oynuyor kendi kendine Toprak okulda daha gelmedi maçı vardı bugün geç gelecek sağlıkları iyi şükürler olsun laren'in 2 tane alttan dişi geldi geçen gün işte biri çıktı Dünde biri patladı o diş çıkartıyor emekleme gibi bir lüksü yok emeklemek istemiyor yürüme derdinde😂😂😂🙈🙈💜💜
Sevindim iyi olmalarına 😍gözün aydın kuzum dişi çıkmış daha maşallah kuzuya 🧿 benim kızda hemen yürümek istedi

Tüm sayfalar yüklendi.