Nedendir sizce

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Burcu34 tarafından oluşturulan Nedendir sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,212 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Nedendir sizce
Konbuyu başlatan Burcu34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aysem

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhabakar 37 hafta olduk ama 2 haftadır falan vaijinada Bi kaşıntı var öyle tatlı kaşınıyorli tahriş olmasın VS dye kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen okadar kaşınıyoki kaşıdıkça akıntı VS yok neden olabilir sizce?
Mantar enfeksiyonudur canım doktorunla paylaş fitil verir mutlaka tedavi olması lazım

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 28. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık büyük patlıcan büyüklüğünde.
Bebeğin görüşü kuvvetlenir. dışarıdan gelen ışığı algılar ve gözlerini kırpar.
Eğer kan uyuşmazlığı varsa kan uyuşmazlığı iğnesini yaptırmalısınız.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 36 cm ağırlıgı 1050 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mâriye

Kayıtlı Üye
rank
Büyük ihtimal enfeksiyondur, gebelikte enfeksiyon tedavi edilmezse tehlikeli olabilir ve bebeğe zarar verebilir. Bu yüzden lütfen doktora gitmek için çok beklemeyin.

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
Merhabakar 37 hafta olduk ama 2 haftadır falan vaijinada Bi kaşıntı var öyle tatlı kaşınıyorli tahriş olmasın VS dye kendimi tutmaya çalışıyorum ama bazen okadar kaşınıyoki kaşıdıkça akıntı VS yok neden olabilir sizce?
Enfeksiyon yada mantardir büyük ihtimal o yüzden doktora görün canım normal doğum olacaksa önceden tedavi et

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Cnm kesin mantar olmuştur içeriden olmasa bile af edersin ıslak veya nemli kalmıştır ve kaşınti yalar benim öyle çünkü asla ıslak kalmamalı ve ben peçete de kullanınca öyle oluyor

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Valla bugün bendede başladı canım 35 haftaligim ilk defa oldu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok kasinmiyo ama rahatsız ediyo idrar yollarında enfeksiyon cikmisdi antibiyotik kullanıyorum bakalım geçer insallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Çok kasinmiyo ama rahatsız ediyo idrar yollarında enfeksiyon cikmisdi antibiyotik kullanıyorum bakalım geçer insallah

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kuzum.. enfeksiyon kapmış olabilirisn eşinle de iliski yaşıyorsan onunda etkisi olur bı idrar testi ver sonuç anlasilir kuuzm
Benm aylardır geçmiyor enfeksiyon antibiyotik kullanıyorum oda mantar yapıyor onun içinde krem fitil veriyorlar ama sirkeli su en güzeli ilaçsız geçiriyor rabbim bütün hamilelere şifa versin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.