Sorum var Nefes alamiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Kul yarası tarafından oluşturulan Nefes alamiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,174 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes alamiyorum
Konbuyu başlatan Kul yarası
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Gittim karakola biz bir şey yapamayız dediler adliyeye git dedi gittim onlarda icra yoluyla anca görebilirsin dediler iste 8 eylülde mahkeme kesinleşiyor anca o zaman icra başlatabilirim yani devlet bile bir şey yapmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dava açsam kazanırmıyim velayeti alabilir miyim gerçekten bi süre sonra

Dava açsam kazanırmıyim velayeti alabilir miyim gerçekten bi süre sonra
Mahkeme kesinleştikten sonra sana tebliğ geliyor mahkeme bitmiştir karar budur diye. Sende ondan sonra belli süresi var sanırım. Tekrar velayet davası açabilirsin canım sen en iyisi bir avukatla görüş iyice bilgi topla kendi i de toparla o süreçte ki karşılarında dik durabilesin. Kendine güven lütfen çocukların için mecbursun.

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Zalimler göstermiyorlar geçen hastaneye gittim karşılaştık bebegimde ordaydı yalvardım vermediler göstermediler allahsiz

Vermiş hafta sonları bende kalmaları gerekiyor ama vermiyorlar

Dua edin ne olur

Dua edin ne olur

Evet iş arıyorum piskolojik destekte alıyorum ama bazen bole ölmek istiyorum

Dua edin ne olur

Evet iş arıyorum piskolojik destekte alıyorum ama bazen bole ölmek istiyorum
Oyoyoy Allahim çocuk göstermemek nedir vebalini nasıl cekicin nasıl insanlar var insan denmez içim acıyor çocuk anne olaylarina

Sevgiyavuzd

Kayıtlı Üye
rank
Ruhum çekiliyor elim kolum boşalıyor nefes alamıyorum bosandim velayeti ona verdim çocuklarım onlar da çok küçükler evi terk ettiğimden beri göremiyorum göstermiyorlar ölmek istiyorum çok çaresizim ne olur bana dua edin 😭😭😭😭😭 allahım ne olur yardım et ne olur 😭😭😭😭😎😭ahhhhb
Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum yargılamak istemiyorum ama çocuklarınızdan nasıl ayrı kalabiliyosunuz😕😕Rabbim sabır versin en kısa zamanda kavuştursun 😔

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Rabbim yardımcın olsun canım seninde sebeblerin vardır yargılanacak bir durum yok senin neler yaşadığını kimse bilemez dualrim seninle kuzum🤲

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Ruhum çekiliyor elim kolum boşalıyor nefes alamıyorum bosandim velayeti ona verdim çocuklarım onlar da çok küçükler evi terk ettiğimden beri göremiyorum göstermiyorlar ölmek istiyorum çok çaresizim ne olur bana dua edin 😭😭😭😭😭 allahım ne olur yardım et ne olur 😭😭😭😭😎😭ahhhhb
Kuzum ya kıyamam rabbim yardımcın olsun inşaallah herşey gönlünce olsun

Tüm sayfalar yüklendi.