Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gittim karakola biz bir şey yapamayız dediler adliyeye git dedi gittim onlarda icra yoluyla anca görebilirsin dediler iste 8 eylülde mahkeme kesinleşiyor anca o zaman icra başlatabilirim yani devlet bile bir şey yapmıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dava açsam kazanırmıyim velayeti alabilir miyim gerçekten bi süre sonra
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Dava açsam kazanırmıyim velayeti alabilir miyim gerçekten bi süre sonra
Mahkeme kesinleştikten sonra sana tebliğ geliyor mahkeme bitmiştir karar budur diye. Sende ondan sonra belli süresi var sanırım. Tekrar velayet davası açabilirsin canım sen en iyisi bir avukatla görüş iyice bilgi topla kendi i de toparla o süreçte ki karşılarında dik durabilesin. Kendine güven lütfen çocukların için mecbursun.
Ruhum çekiliyor elim kolum boşalıyor nefes alamıyorum bosandim velayeti ona verdim çocuklarım onlar da çok küçükler evi terk ettiğimden beri göremiyorum göstermiyorlar ölmek istiyorum çok çaresizim ne olur bana dua edin allahım ne olur yardım et ne olur ahhhhb
Tam olarak ne yaşadınız bilmiyorum yargılamak istemiyorum ama çocuklarınızdan nasıl ayrı kalabiliyosunuzRabbim sabır versin en kısa zamanda kavuştursun
Ruhum çekiliyor elim kolum boşalıyor nefes alamıyorum bosandim velayeti ona verdim çocuklarım onlar da çok küçükler evi terk ettiğimden beri göremiyorum göstermiyorlar ölmek istiyorum çok çaresizim ne olur bana dua edin allahım ne olur yardım et ne olur ahhhhb