Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 3 aylık gebeyim ama konuşurken durup nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Hiç bir şey yapmayıp sadece otursam bile nefesi farklı alıp veriyorum acaba normal mi 3 ayda
Kızlar 3 aylık gebeyim ama konuşurken durup nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Hiç bir şey yapmayıp sadece otursam bile nefesi farklı alıp veriyorum acaba normal mi 3 ayda
Kuşum benim ikinci qebeliqmde bebek rahmime dusupte doqum yaptıqm qune kadar nefes darlqim oldu. Bi problemim yoktu oysa. Kiloluda deqildm normal bi durum yani en azından benden oyleydi
Kuşum benim ikinci qebeliqmde bebek rahmime dusupte doqum yaptıqm qune kadar nefes darlqim oldu. Bi problemim yoktu oysa. Kiloluda deqildm normal bi durum yani en azından benden oyleydi
Normal canım nefes darlığı bebeğin büyütp baskı yapmasıyla alakalı olduğu gibi aynı zamanda kan dolaşımındaki oksijeni kullanmasıyla da alakalı etinden sütünden faydalanıyor yani kanındaki oksijeni de tükettiği için nefes darlığı oluşuyor ama astım hastasıyım demişsin mutlaka bir sonraki kontrolünde bu aıkıntının boyutu hakkında doktorunu bilgilendir