Nefes darlığı ne zaman başladı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Nefes darlığı ne zaman başladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,388 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Nefes darlığı ne zaman başladı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar 3 aylık gebeyim ama konuşurken durup nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Hiç bir şey yapmayıp sadece otursam bile nefesi farklı alıp veriyorum acaba normal mi 3 ayda

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 3 aylık gebeyim ama konuşurken durup nefes alma ihtiyacı hissediyorum. Hiç bir şey yapmayıp sadece otursam bile nefesi farklı alıp veriyorum acaba normal mi 3 ayda
Kuşum benim ikinci qebeliqmde bebek rahmime dusupte doqum yaptıqm qune kadar nefes darlqim oldu. Bi problemim yoktu oysa. Kiloluda deqildm normal bi durum yani en azından benden oyleydi

Busratuna

Kayıtlı Üye
rank
Kuşum benim ikinci qebeliqmde bebek rahmime dusupte doqum yaptıqm qune kadar nefes darlqim oldu. Bi problemim yoktu oysa. Kiloluda deqildm normal bi durum yani en azından benden oyleydi
Aynen benimde ikinci gebelik başından beri çekiyorum nefes darlığı böylede gidecek heralde

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım nefes darlığı bebeğin büyütp baskı yapmasıyla alakalı olduğu gibi aynı zamanda kan dolaşımındaki oksijeni kullanmasıyla da alakalı etinden sütünden faydalanıyor yani kanındaki oksijeni de tükettiği için nefes darlığı oluşuyor ama astım hastasıyım demişsin mutlaka bir sonraki kontrolünde bu aıkıntının boyutu hakkında doktorunu bilgilendir

Tüm sayfalar yüklendi.