Normal Dogum korkusu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Mimi tarafından oluşturulan Normal Dogum korkusu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,080 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Normal Dogum korkusu
Konbuyu başlatan Mimi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mutsuz kadın

Mimi

Kayıtlı Üye
rank
Neden zor geçti canım, suni sancı mı verildi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok cnm sunu değil de benim evde suyum patlamıştı hastaneye gittim almadılar beni cunku arilarim yoktu okadar cok birde doğuma belirtilerim yoktu

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar İlk gebeligim de biraz zor doğum yaptim inşallah bu sefer okadar zor olmas sizin nasil gecti ilk dogumunuz
Henüz doğum tecburem olmadığı için bişi diyemiyorum ben ama inşallah kolay geçer canım Rabbim şimdiden güç kuvvet versin 🤲🏻🌹

Mimi

Kayıtlı Üye
rank

Mutsuz kadın

Kayıtlı Üye
rank
Benim ki çok zordu yaa sancılarım vardı hastaneye gittim 6 santim açılman var dedi üstüne bana suni sancı verdi mahfoldum resmen bittim resmen yaa 😫 inşallah bu kolay geçer ve sancılarım olmasına rağmen suni sancı vermezler suni sancı berbat birşey

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-10-21
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mimi

Kayıtlı Üye
rank
Benim ki çok zordu yaa sancılarım vardı hastaneye gittim 6 santim açılman var dedi üstüne bana suni sancı verdi mahfoldum resmen bittim resmen yaa 😫 inşallah bu kolay geçer ve sancılarım olmasına rağmen suni sancı vermezler suni sancı berbat birşey
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

🥺Off Allah tum hamile olan kadınlara yardim etsin inşallah bana

Tüm sayfalar yüklendi.