Normal mi Sezeryan mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Berna43 tarafından oluşturulan Normal mi Sezeryan mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,956 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Normal mi Sezeryan mı?
Konbuyu başlatan Berna43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zehrao6

Berna43

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilk doğumum normaldi bu ikinci fakat doğum yaklaştıkça korkumdan sezeryana dönüyorum daha çok fikir değiştiririm muhtemelen. Sizin doğumlar nasıl oldu sezeryanda kaç gün yattınız dikişler ne kadar sürede iyileşiyor?

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ilk doğumum normaldi bu ikinci fakat doğum yaklaştıkça korkumdan sezeryana dönüyorum daha çok fikir değiştiririm muhtemelen. Sizin doğumlar nasıl oldu sezeryanda kaç gün yattınız dikişler ne kadar sürede iyileşiyor?
Doğum da olsa sezeryan bir ameliyat sonuçta ilk doğumda iki hafta oturup kalkarken zorlandım bol bol yurumen gerekli ilk bir hafta yatarken kalkarken çok acı oluyor karın kasları kesildiği için kaslar geriliyor ama daha sonra geçiyor soğuklarda yeri sızlıyor birde bazılarında iğnenin vurulduğu yerde ağrı oluyor benle ortanca eltimde oldu en büyük eltimde olmadı ortanca eltim bir ay yataktan çıkamadı en büyük eltim 3 dogumuydu 4 gün ayaklandı bende bebeğim yoğun bakımda olduğu için bı ayağım hastanede bı ayağım evde hiç yatamadim ağrı acıyı pek fazla hatırlayamıyorum her bünye her kişi farklıdır canım Allah'ım kolay doğum versin sana hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏

Berna43

Kayıtlı Üye
rank
Doğum da olsa sezeryan bir ameliyat sonuçta ilk doğumda iki hafta oturup kalkarken zorlandım bol bol yurumen gerekli ilk bir hafta yatarken kalkarken çok acı oluyor karın kasları kesildiği için kaslar geriliyor ama daha sonra geçiyor soğuklarda yeri sızlıyor birde bazılarında iğnenin vurulduğu yerde ağrı oluyor benle ortanca eltimde oldu en büyük eltimde olmadı ortanca eltim bir ay yataktan çıkamadı en büyük eltim 3 dogumuydu 4 gün ayaklandı bende bebeğim yoğun bakımda olduğu için bı ayağım hastanede bı ayağım evde hiç yatamadim ağrı acıyı pek fazla hatırlayamıyorum her bünye her kişi farklıdır canım Allah'ım kolay doğum versin sana hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🙏
Normalde de dikişlerden 20 gün zor oturdum ama bebeğimi kucağıma almada yürümede bir zorluk yaşamadım hele 40 çıkınca hepsi geçti. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı teşekkürler.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
İlk doğumum acil sezaryan oldu hemen ayaklandım hatta evimde 3.günü temizlik bile yaptım ikinci için aradan baya zaman geçtiği için doktor normal doğum yapabilirsin dedi ama riski biraz fazla diye tekrar sezaryan istedim

Zehrao6

Kayıtlı Üye
rank
İkisinide denemis biri olarak kesinlikle normal dogum 😅 en azindan acisini o an yasiyorsun. Sezeryanda dogumdan sonra cok ağrın oluyor yururken yatip kalkarken yani benm oyleydi bi ara bas agrisindan kafami koparasim bile gelmisti 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar