Ilık duş al otur kalk yap bol bol sağlıkla gelsin inşallahAllah razi olsun gülüminşallah beklemedeyim
Ilık duş al otur kalk yap bol bol sağlıkla gelsin inşallahAllah razi olsun gülüminşallah beklemedeyim
O belli olmaz gülüm 1 saatr sonrada olur 1 hafta sonradaAllah razi olsun, yuruş merdivenden in çik yapiyorum canim Nişan geldikten kaç saat sonra doğum gerçekleşir canim?
Yaa korkutma beni canim zaten zamanim gelmişO belli olmaz gülüm 1 saatr sonrada olur 1 hafta sonrada
Özür dilerim korkutmak istemedim kuzum sadece genelde böyle oluyorYaa korkutma beni canim zaten zamanim gelmiş![]()
Estagfurullah canimÖzür dilerim korkutmak istemedim kuzum sadece genelde böyle oluyor![]()
Amin innşalah canimSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım beni ağrısız
Yerim seni NurumEstagfurullah canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin innşalah canim
inşallah sağlıkla alırsın kucağına Rabbim bir sancıda kurtarsın seniGamzem allah razı olsun,acile gittim alltan muayne ettiler ne,sancı ne açilma vardi eve geldim kanamam oldu geri ambulansla hastaneye gittim nişanim gelmiş 1sm da açilma vardi eve gönderdler sancini evden çek diye şuan evdeyim şimdilik birşey yok bir gelişme olursa mutlaka yazarim her kezden allah razi olsun soran merak eden
![]()