Sorum var Of bu adamlar neden böyle

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde hazmus tarafından oluşturulan Of bu adamlar neden böyle başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,177 kez görüntülenmiş, 114 yorum ve 9 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Of bu adamlar neden böyle
Konbuyu başlatan hazmus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Valla bende benimkini bekliyorum annesi gilden gelmesini eğer annemin gelmesini kabul etmezse bende toplanıp giderim ne yapıyorsa yapsın çünkü İnanki artık dayanamıyorum sürekli kavgaylada olmuyor yoruldum artık annesi gilsin ona baksın mademki annenizin dizinin dibinde ayrılmıcaklardı neden evlendilerki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım inşallah
Bu erkek milleti hep ayni ana kuzusu hepsi

Papatya46

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar iki gündür eşimle tartışıyorum zaten hastayım birde onunla uğraşıyorum annem aradı beni doğuma yakın gelcem size diye bende eşime söyledim gelmesin biz kendimize bakarız dedi bende dedim niye böyle yapıyon konuyu kapatı dün annesine gitti beni arıyor doğumda annem bide babam gelcek bende birsinir oldum kimse gelmesin ben kendime bakarım şimdi siz diceniz ki kaynana gelsin nolmuş ben bundan Biray önce kaynanama dedim sen gel bana dediyi şey bekar kız kardeşin gelsin sana baksın bende şimdi istemiyorum gelmesini çünkü eşim gitmiş kızmış neden gelmicem diyon oda demiş tamam gelcem ben istemiyorum gelmesin çünkü ikinci çocuğumda doğum yaptığımda evin içinde bir oturuyorduk benle ilgilenmemek için giti yatağa girdi ben hastayım dedi şimdi buraya gelecek biliyorum yine aynı numarayı yapcak benden önce görümcem doğum yapmıştı ona giti ben bir gittim evi Pırıl pırıl görceme dedim kim evi temizledi diye annem bana gelince hasta numarası ona gelince sapasağlam ben bu adamı nasıl ikna edecem bıktım artık bu aileden illallah oldum 6 yıl evin içinde çok çektim evimi ayırdım yinede huzur yok benim kocam onlar ne derse onu yapıyor bıktım artık
Valla bende 7 aylık hamileyim anladım ki kadın a kendi annesinden başkası bakmaz kaynanan görümcen falan herşey boş anneden iyi kimse bakmaz sa düşünmez de sen kocanla güzelce konuş sakin bir şekilde öncekinde hastayım demişti ilgilenmemişti zaten gelmek istemiyor gelmesin de ama kavga ile değil sakin bir şekilde mesela bi çay yap, karşılıklı başbaşa içerken veya Bi kahve yap ama başbaşa konuş hem gönlünü al hemde kötü olmayın sende hamile olarak daha da üzülme

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Öyle canım bu nedir ya hepsi aynı
Aynen kuzum hepsi aynı

Valla bende 7 aylık hamileyim anladım ki kadın a kendi annesinden başkası bakmaz kaynanan görümcen falan herşey boş anneden iyi kimse bakmaz sa düşünmez de sen kocanla güzelce konuş sakin bir şekilde öncekinde hastayım demişti ilgilenmemişti zaten gelmek istemiyor gelmesin de ama kavga ile değil sakin bir şekilde mesela bi çay yap, karşılıklı başbaşa içerken veya Bi kahve yap ama başbaşa konuş hem gönlünü al hemde kötü olmayın sende hamile olarak daha da üzülme
Kesinlikle katılıyorum Yani bir doğum yapmış birine annesinden başka hiç kimse daha iyi bakamaz

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Valla bende benimkini bekliyorum annesi gilden gelmesini eğer annemin gelmesini kabul etmezse bende toplanıp giderim ne yapıyorsa yapsın çünkü İnanki artık dayanamıyorum sürekli kavgaylada olmuyor yoruldum artık annesi gilsin ona baksın mademki annenizin dizinin dibinde ayrılmıcaklardı neden evlendilerki

Amin canım inşallah
Ya küsüp gitmekten bahsetmiyorum ama gidecem ve mümkünse uzun bir süre gelmeyecem oda anlasın ne demek istediğimi, eşim de annesi gittiği gün üfledi püfledi patlayacak gibiyim kalbim sıkışıyor duracak gibi dedi bende nedenini sorunca ya annem nasıl gitti falan diye bende sende gitseydin onunla neden gitmedin ki diyince şok oldu maden anneni bu kadar çok seviyordun evlenmiyeydin özlüyor san git yanına gelme eve , tartışmadan söylüyorum oda ona göre davranıyor, ama bu olay çok uzadı evime gelip kalıyorlar kimse zahmet edip haber bile vermiyor bana kabul etmiyorum bu sefer

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ya küsüp gitmekten bahsetmiyorum ama gidecem ve mümkünse uzun bir süre gelmeyecem oda anlasın ne demek istediğimi, eşim de annesi gittiği gün üfledi püfledi patlayacak gibiyim kalbim sıkışıyor duracak gibi dedi bende nedenini sorunca ya annem nasıl gitti falan diye bende sende gitseydin onunla neden gitmedin ki diyince şok oldu maden anneni bu kadar çok seviyordun evlenmiyeydin özlüyor san git yanına gelme eve , tartışmadan söylüyorum oda ona göre davranıyor, ama bu olay çok uzadı evime gelip kalıyorlar kimse zahmet edip haber bile vermiyor bana kabul etmiyorum bu sefer
Kuzum sen nerelerdesin

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kuzum sen nerelerdesin
Sağol kuzum, hiç sorma Uzun zmn oldu giriyorum ama yazamıyorum, içimden hiç birşey yapmak gelmiyor gebelikten mi artık bilmiyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum kendi kendime oturup saatlerce deli gibi ağlıyorum, eşim bi yandan ailesi bir yandan aslında ailesi olamasa eşimle bir sorunum yok ama ister istemez yansıyor, zaten hormonlar dan hassas bir dönem içerisindeyim bu insanlar neden bu kadar acımasız anlayışsiz 😞 bugün doğum günüm insan doğum gününde ağlarmi ölmeyi diler mi hiç o haldeyim kuzum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Sağol kuzum, hiç sorma Uzun zmn oldu giriyorum ama yazamıyorum, içimden hiç birşey yapmak gelmiyor gebelikten mi artık bilmiyorum psikolojik sorunlar yaşıyorum kendi kendime oturup saatlerce deli gibi ağlıyorum, eşim bi yandan ailesi bir yandan aslında ailesi olamasa eşimle bir sorunum yok ama ister istemez yansıyor, zaten hormonlar dan hassas bir dönem içerisindeyim bu insanlar neden bu kadar acımasız anlayışsiz 😞 bugün doğum günüm insan doğum gününde ağlarmi ölmeyi diler mi hiç o haldeyim kuzum
Saçmalama kuzum Niye böyle düşünüyorsun Lütfen bak karnındaki Bebeğini düşün ama sen ağladığında o çocuk etkilenmiyor mu Yazık değil mi ona arkadaş ortamı falan yok mu böyle hani çıkıp gezeceksin Kafanı dağıtacaksın durma evde öyle Dakika başı da ağlanmaz hiçbir şey Kafana takma Hiçbir şey senden önemli değil Bunu hiçbir zaman unutma

Tüm sayfalar yüklendi.