Ortalığı karıştıran lar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Ortalığı karıştıran lar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,831 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ortalığı karıştıran lar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna
Valla Kürtlerde ayiptimis böyle şeyleri paylaşmak aman dedim hala afedersiniz sanki gotumü mi açmışım ayıptır deyim annemi dolduruyonuz seni amcamlar yengemler doldurmuş anneme göndermişler sende annemi doldurup doldurup gitti iki günlüğüne geldin huzur bozdun dedim
Kıyamam ya bunun kürtle türkle başka bişeyle alakası yk kuzum zihniyet bozuk işte naparan herkes kalbinin ekmeğini yer boşver haset insanlar kıskançlıktan deliriyorlar işte

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk senin hayat senin keyif senin ne alaka senin resim paylaşmana laf edebilirler ne münasebet ne büyük cahillik ağzını kapatmayanların ağzını kapatmak lazım yoksa hayatında herkes söz sahibi olur iyi etmişsin

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Çocuk senin hayat senin keyif senin ne alaka senin resim paylaşmana laf edebilirler ne münasebet ne büyük cahillik ağzını kapatmayanların ağzını kapatmak lazım yoksa hayatında herkes söz sahibi olur iyi etmişsin
Valla gülüm iyi mi ettim kötümü ettim bilmiyom Eşimle fotoğrafı paylaştığım zaman altına normal söz yazardım sırf inat olsun daha çok catlasinlar diye altina kocacım iyiki varsın seni seviyorum yazdım duruma attım tabiki herkesi engelledim sadece amcamlari açık bıraktım dünden beri bakiyom onlar goruyo başka bi resim atiyom yine goruyo başka bi resim bundan sonra böyle canm ,🤣🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.