Ortalığı karıştıran lar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde iyiki varsiniz cocuklarim tarafından oluşturulan Ortalığı karıştıran lar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,831 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 11 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ortalığı karıştıran lar
Konbuyu başlatan iyiki varsiniz cocuklarim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Busratuna

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
Ne demişlerki canım
Anneme Demişlerki hiç utanmiyo mu senin kızın çocuklarını kocasını kendi resmini paylaşiyo ayıptırki niye demişim şükürler olsun ki 3 tane evladım var Allahim onların yokluklarini göstermesin demişim diye vayki senin kızının ar damarı çatlamış ki kocasını çocuklarını paylaşiyo falan filan ama bende herkesi engelledim sadece babamın ailesini açık bıraktım kocamla kendi remini koydum altına yazdım Gonlumun yiğidi efendisi benim canım kocam seni çok seviyorum her zaman bana böyle güzel güzel bak olurmu bitanem iyiki benim kocamsin seni çok seviyorum yazdım duruma attım 2 durumada kimsenin benim evimi karıştırmaya hakkı yok Kendinize gelin fesatligi bırakın önce dönüp kendi kizlariniza kendi evlatlariniza bakın benim evimdende yuvamdanda uzak durun kendini bilmez insan müsvedde lerini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Anneme Demişlerki hiç utanmiyo mu senin kızın çocuklarını kocasını kendi resmini paylaşiyo ayıptırki niye demişim şükürler olsun ki 3 tane evladım var Allahim onların yokluklarini göstermesin demişim diye vayki senin kızının ar damarı çatlamış ki kocasını çocuklarını paylaşiyo falan filan ama bende herkesi engelledim sadece babamın ailesini açık bıraktım kocamla kendi remini koydum altına yazdım Gonlumun yiğidi efendisi benim canım kocam seni çok seviyorum her zaman bana böyle güzel güzel bak olurmu bitanem iyiki benim kocamsin seni çok seviyorum yazdım duruma attım 2 durumada kimsenin benim evimi karıştırmaya hakkı yok Kendinize gelin fesatligi bırakın önce dönüp kendi kizlariniza kendi evlatlariniza bakın benim evimdende yuvamdanda uzak durun kendini bilmez insan müsvedde lerini
Yazdim rahatladım vallahi hele öğlen halama söyledikten sonra varya çok rahatım ohhh🤣

Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yazdim rahatladım vallahi hele öğlen halama söyledikten sonra varya çok rahatım ohhh🤣
Çocuklarını paylaşmanın nesi ayıpmş ya asıl onlarn söyledikleri ayıp zihniyetleri bozuk fesatlar akraba dediğimiz şeyler illet canım hiç gerek yok benim numaramı kimse bilmez etmez vlla kafam rahat sende iyi yapmşsn ağzına sağlık😊 hepsini at gitsin hayatından luzumsuzlar

Kayıtlı Üye
rank
Valla Kürtlerde ayiptimis böyle şeyleri paylaşmak aman dedim hala afedersiniz sanki gotumü mi açmışım ayıptır deyim annemi dolduruyonuz seni amcamlar yengemler doldurmuş anneme göndermişler sende annemi doldurup doldurup gitti iki günlüğüne geldin huzur bozdun dedim
Çocuklarını paylaşmanın nesi ayıpmş ya asıl onlarn söyledikleri ayıp zihniyetleri bozuk fesatlar akraba dediğimiz şeyler illet canım hiç gerek yok benim numaramı kimse bilmez etmez vlla kafam rahat sende iyi yapmşsn ağzına sağlık😊 hepsini at gitsin hayatından luzumsuzlar

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Ben duruma evlatlarimin resmini bazen eşimin resmini paylaşıyorum bebeğim doğduğu zaman bebeğimin elinin resmini paylaşmıştım evimize hoş geldin ailemizin en küçük ferdi şükürler olsun diye bu paylaşımları benim babam tarafları dedi kodu yaptı hepsine gıcık oldum annemin çabuk dolduruşa geldiğini bile bile laf söz edmişler bende bunu anneme söyleyen halamı aradım ağzıma geleni saydım bussuru laf saydım dedim bunları sana söyleyene şöyle fesatlık Yapmasinlar benim evime yuvama karişmasinlar kendilerine gelsinler benim iyiligimi düşünenler evime gelir ararlar halimi hatrimi sorarlar 11 sene kapımı açmayan o kişilere şöyle önce dönüp kendilerine baksınlar saysikca saydım ama vallahi çok rahatladım uzerimden yük kalktı sanki vallahi 🤣🤗🤗uzun zamandır bu kadar rahatlamış gibi hiç olmamıştım vallahi telefonu kapattiktan sonra oh bee dedim 🤣🤣🤣
İhh iyi yapmışsın kalbini kırdırmak istemeyen dilini tutar dilini tutmayani kalbi kirilir ne o herşeye maydonoz oluyorlar

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ben duruma evlatlarimin resmini bazen eşimin resmini paylaşıyorum bebeğim doğduğu zaman bebeğimin elinin resmini paylaşmıştım evimize hoş geldin ailemizin en küçük ferdi şükürler olsun diye bu paylaşımları benim babam tarafları dedi kodu yaptı hepsine gıcık oldum annemin çabuk dolduruşa geldiğini bile bile laf söz edmişler bende bunu anneme söyleyen halamı aradım ağzıma geleni saydım bussuru laf saydım dedim bunları sana söyleyene şöyle fesatlık Yapmasinlar benim evime yuvama karişmasinlar kendilerine gelsinler benim iyiligimi düşünenler evime gelir ararlar halimi hatrimi sorarlar 11 sene kapımı açmayan o kişilere şöyle önce dönüp kendilerine baksınlar saysikca saydım ama vallahi çok rahatladım uzerimden yük kalktı sanki vallahi 🤣🤗🤗uzun zamandır bu kadar rahatlamış gibi hiç olmamıştım vallahi telefonu kapattiktan sonra oh bee dedim 🤣🤣🤣
Ben hele watsap ta durum yapmistim sabah oğlumu okula göndermeden kendime türk kahvesi yaptım ayaklarımı uzatıp dışarıyı çekmiştim yüzüm görünmüyor ama amcam görmüş watsap ta babama demişki hediye balkonda uzanarak fotoğraf çekmiş internet te koymuş direk engelledim yılan 🐍 en iyi akraba ölü akraba

Kayıtlı Üye
rank
Ben hele watsap ta durum yapmistim sabah oğlumu okula göndermeden kendime türk kahvesi yaptım ayaklarımı uzatıp dışarıyı çekmiştim yüzüm görünmüyor ama amcam görmüş watsap ta babama demişki hediye balkonda uzanarak fotoğraf çekmiş internet te koymuş direk engelledim yılan 🐍 en iyi akraba ölü akraba
Yilannnnnn benim amcamlar yalanlar hepsi öyle eee biliyolar annem cevap vermicek annem cevap vermiyo olabilir ama ben artık açıldım kimse beni susturamaz🤣🤣🤣🤣

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Ağzına sağlık canım keşke senin yarın kadar olabilseydim HEP içime atmaktan çatlicam galiba.🥰🥰🥰🥰

Kayıtlı Üye
rank
Ağzına sağlık canım keşke senin yarın kadar olabilseydim HEP içime atmaktan çatlicam galiba.🥰🥰🥰🥰
Kiz ben bu birkaç senedir böyleyim herşeyi söylüyom ben önceden sıkıntım olduğumda kimseye anlatmazdim kaynanam kacaniza herşeyi söylemeyin çocuklarımızla aramızı bozma diye diye sindirdi beni ben bı birkaç senedir yeter dedim eltimi kaynanamı hepsini evimden kovdum yüzü olan gelmezdi ama ertesi gün yine geldiler demem şuki şöyle hiç içinde kalmasın sen kara kara düşüneceğini şöyleki onlar biraz düşünsün vallahi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ayy hepsi aynı bu aile boylarının valla bak ben de evlendikten sonra eşimle kendi düğün fotoğrafları mi wp de paylaştım hemen babamın kız kardeşi yok ayıp olur ne o gosters yapar gibi babandan da mı utanmiyorsun deyince dedim ne elin adamını mı attım sanki kendi dini nikahlı helalim olanı attım buna babam laf edemezken siz kimsiniz ki ediyorsunuz dedim bide üstüne gidip bunu babama anlattım boşver kızım sen mutlu ol yeter benim adıma karar almasin kimse dedi cidden bazilqri böyle ben buna çekememezlik mi deyim ne deyim anlamıyorum Allah böyle kötü zihniyetli insanları uzak tutsun hepinizden 🤲🏻

Tüm sayfalar yüklendi.