Anneme Demişlerki hiç utanmiyo mu senin kızın çocuklarını kocasını kendi resmini paylaşiyo ayıptırki niye demişim şükürler olsun ki 3 tane evladım var Allahim onların yokluklarini göstermesin demişim diye vayki senin kızının ar damarı çatlamış ki kocasını çocuklarını paylaşiyo falan filan ama bende herkesi engelledim sadece babamın ailesini açık bıraktım kocamla kendi remini koydum altına yazdım Gonlumun yiğidi efendisi benim canım kocam seni çok seviyorum her zaman bana böyle güzel güzel bak olurmu bitanem iyiki benim kocamsin seni çok seviyorum yazdım duruma attım 2 durumada kimsenin benim evimi karıştırmaya hakkı yok Kendinize gelin fesatligi bırakın önce dönüp kendi kizlariniza kendi evlatlariniza bakın benim evimdende yuvamdanda uzak durun kendini bilmez insan müsvedde leriniNe demişlerki canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Yazdim rahatladım vallahi hele öğlen halama söyledikten sonra varya çok rahatım ohhhAnneme Demişlerki hiç utanmiyo mu senin kızın çocuklarını kocasını kendi resmini paylaşiyo ayıptırki niye demişim şükürler olsun ki 3 tane evladım var Allahim onların yokluklarini göstermesin demişim diye vayki senin kızının ar damarı çatlamış ki kocasını çocuklarını paylaşiyo falan filan ama bende herkesi engelledim sadece babamın ailesini açık bıraktım kocamla kendi remini koydum altına yazdım Gonlumun yiğidi efendisi benim canım kocam seni çok seviyorum her zaman bana böyle güzel güzel bak olurmu bitanem iyiki benim kocamsin seni çok seviyorum yazdım duruma attım 2 durumada kimsenin benim evimi karıştırmaya hakkı yok Kendinize gelin fesatligi bırakın önce dönüp kendi kizlariniza kendi evlatlariniza bakın benim evimdende yuvamdanda uzak durun kendini bilmez insan müsvedde lerini