Bende almayı düşünüyordum ama suan herkes böyle diyince kararsız kaldımSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi

Bende almayı düşünüyordum ama suan herkes böyle diyince kararsız kaldımSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
Bı bakayim canim internette Trendyol da felan çok pahalıO zaten oyun halısı canım iste çok istiyorsan letgodan bak uygun fiyatlı geç gönlün olsun
Valla cnm bnmkide bugun gelir kargodan insallah dikkatini ceker oynar bana kalsa bnde almazdim ama dayimiz sponsor oldu oyun halimizi ilk adimlarim arabasini yürütecini filan o sparis vermis bakalim artik sevicekmiBende almayı düşünüyordum ama suan herkes böyle diyince kararsız kaldımbende şu ayak tarafında müzik çalar var ayağını vurunca ses çıkıyor ya onu almayı düşünmüştüm
Bence al kuzum 3 ayından beri kullanıyoruz.. ilk zamanlar çok anlamıyordu boş boş bakıyordu renklere oyuncaklara falan şimdi bütün oyuncaklarla oynuyor benim resmen kurtarıcım oldu.. aqlıyor mu hemen halıya atıyorum susuyorSelam kızlar oyun halısı alsam mi almasam mi kararsız kaldim sizce gerekli bişey mi
İnşallah sever canımValla cnm bnmkide bugun gelir kargodan insallah dikkatini ceker oynar bana kalsa bnde almazdim ama dayimiz sponsor oldu oyun halimizi ilk adimlarim arabasini yürütecini filan o sparis vermis bakalim artik sevicekmi
Valla cnm bnmkide bugun gelir kargodan insallah dikkatini ceker oynar bana kalsa bnde almazdim ama dayimiz sponsor oldu oyun halimizi ilk adimlarim arabasini yürütecini filan o sparis vermis bakalim artik sevicekmi
Günbegün hersey pahalaniyor cnm insallah indirimi yakalarsinİnşallah sever canımbende alıcam internette sürekli takip ediyorum yürüteç oyun halısı felan indirime duser mi diye
Ayy ne güzel masallah kuzuyaBence al kuzum 3 ayından beri kullanıyoruz.. ilk zamanlar çok anlamıyordu boş boş bakıyordu renklere oyuncaklara falan şimdi bütün oyuncaklarla oynuyor benim resmen kurtarıcım oldu.. aqlıyor mu hemen halıya atıyorum susuyor![]()
Kuzum bende oyun halısı almadım doğrusu almayı çok istiyordum alacaktım evi taşıdık felan öyle kaldı şimdi dokuz aylık gereksiz artık . Bende internet ten yürüteç baktım baya pahalıydı eşim internet ten iste gelsin dedi bende yarın çarşıda sor fiyatlar aynıysa burda güzel bir tane sipariş veririz baktım eşim ertesi gün bir tane almış getirdi . İnternette 250 TL'den başlıyor fiyatlar oda 130 TL'ye aldı bir tane üç aydır kullanıyoruz bebeğim çok sevdi baya oyalaniyor içinde. Sende oyun halısı almazsan yürüteç muhakkak al derimİnşallah sever canımbende alıcam internette sürekli takip ediyorum yürüteç oyun halısı felan indirime duser mi diye
Yürüteç ve destekli oturma koltuğunu kesin alıcam canım ama oyun halısı da kararsizim ya o da 250 TL hepsini alayım desem çok tutacak bakalım olmazssa oyun yuruteci kayinvalidemlere aldirayimKuzum bende oyun halısı almadım doğrusu almayı çok istiyordum alacaktım evi taşıdık felan öyle kaldı şimdi dokuz aylık gereksiz artık . Bende internet ten yürüteç baktım baya pahalıydı eşim internet ten iste gelsin dedi bende yarın çarşıda sor fiyatlar aynıysa burda güzel bir tane sipariş veririz baktım eşim ertesi gün bir tane almış getirdi . İnternette 250 TL'den başlıyor fiyatlar oda 130 TL'ye aldı bir tane üç aydır kullanıyoruz bebeğim çok sevdi baya oyalaniyor içinde. Sende oyun halısı almazsan yürüteç muhakkak al derim![]()
Aynn canım bende ikisinden aldım, destekli oturma koltuğu dediğin ana dizi dimi ilk doğduğundan beri kullanıyorum , sende artık kullansan iyi olur benceYürüteç ve destekli oturma koltuğunu kesin alıcam canım ama oyun halısı da kararsizim ya o da 250 TL hepsini alayım desem çok tutacak bakalım olmazssa oyun yuruteci kayinvalidemlere aldirayim![]()