Özel hastane sezaryen fiyatı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ... tarafından oluşturulan Özel hastane sezaryen fiyatı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,550 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Özel hastane sezaryen fiyatı
Konbuyu başlatan ...
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

...

Moderator
Mod
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum ben manisada özele gidiyorum 2 ay önce sordum 2500 TL dedi doğuma yakın tekrar gelip sorun zam gelicek dedi benim doğumum Aralık başı nasipse cumartesi günü gidince tekrar sorucam bakalım

...

Moderator
Mod
rank
Kuzum ben manisada özele gidiyorum 2 ay önce sordum 2500 TL dedi doğuma yakın tekrar gelip sorun zam gelicek dedi benim doğumum Aralık başı nasipse cumartesi günü gidince tekrar sorucam bakalım
bizim buraya göre çok uygun canım.İstanbuldayım.Doktorumada alıştım.Hastanede değiştirmek istemiyorum.🤷

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Doğum paketi ve sigortaları araştırabilirsiniz daha uyguna geliyor.Sadece doğum içeren paketler de var.Ayrıca Aralık ayında zam yapıyorlar genelde.

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Selam güzel anneler.Ben İstanbulda özel hastanede sezaryen doğum yapacağım.Sezaryen fiyatı 5750ye çıkmış.Ocakta doğumum.Birdaha zam yaparlarsa artık ne bileyim.Özele giden hamişler siz ne kadara sezaryen oldunuz.Yada olacaksınız.
Yer yer ilçe ilçe değişir canım ben Kırıkkale oturuyorum burada ki özel de 4000 den başlıyor ama doğum paketi doğum sigortası ile ilgili birşeyler varmış bunlar ile daha Uygun a bulabilirsiniz

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ocakta bi çok yere zam geliyor ben geçen görüştüm bi haftam var yıl başı fiyatlar değişicek dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mutlaka sorun fiyatı uygunmuş iyice artırırlar

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben izmitteyim martta doğum yapmıştım 5 bin liraydı eşimin arkadaşının eşi benim Dr gidiyor şuan onada doğum için şubatın başı 5800 ama zam gelecek demişler şehir ve hastane fiyatları çok değişiyor

Arzu Asel

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ocakta bi çok yere zam geliyor ben geçen görüştüm bi haftam var yıl başı fiyatlar değişicek dediler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mutlaka sorun fiyatı uygunmuş iyice artırırlar
Cumartesi günü sorucam cnm en fazla 500 TL daha koyarlar 3000tl falan olur herhalde

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ocakta tüm hastaneler fiyat güncelleyecek canım sorduğum bazı hastanelerin bu sene fiyatı 8000 8900 gibi fiyatlar seneye bizde 9 veya 9.500 olur diye düşünüyoruz

Tüm sayfalar yüklendi.