Özel konu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Ciçiş örgüler tarafından oluşturulan Özel konu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,458 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Özel konu
Konbuyu başlatan Ciçiş örgüler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sybm

Ciçiş örgüler

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 4 ay önce ria tAktırdım. Bu güne kadr hiç sıkıntı olmadı eşinle ilişki konusunda. Ama dün gece ilişki sırasında baya lekelenme şeklinde kanamam oldu. Agrı sızı hiç bişi yok ama bu kanama beni acaba kayma mı oldu die şüpheye düşürdü. Dr randevu aldım ultrasonla baksın kaymış mı die ama o da randevuyu uzun tarihe verdi erkek drlara da gitmiyorum ben bizim hastanede de bi bayan dr var. O tarihe kadar şüpheden ölürüm ben. Var mı böle bi durum yaşayanınızarkadaslar. Ay kadın olmak başlı başına bi dert yükü yaaa 😔😔

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar ben 4 ay önce ria tAktırdım. Bu güne kadr hiç sıkıntı olmadı eşinle ilişki konusunda. Ama dün gece ilişki sırasında baya lekelenme şeklinde kanamam oldu. Agrı sızı hiç bişi yok ama bu kanama beni acaba kayma mı oldu die şüpheye düşürdü. Dr randevu aldım ultrasonla baksın kaymış mı die ama o da randevuyu uzun tarihe verdi erkek drlara da gitmiyorum ben bizim hastanede de bi bayan dr var. O tarihe kadar şüpheden ölürüm ben. Var mı böle bi durum yaşayanınızarkadaslar. Ay kadın olmak başlı başına bi dert yükü yaaa 😔😔
Ria ney

Fadime gg

Kayıtlı Üye
rank
Kaymış olabilir doktor randevunuza kadar eşin dikkat etsin ben ria ile hamile kalıp düşük yaptım

Tüm sayfalar yüklendi.