pozitif çıktım 😪

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde EsKa tarafından oluşturulan pozitif çıktım 😪 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,509 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı pozitif çıktım 😪
Konbuyu başlatan EsKa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ...

Selos

Kayıtlı Üye
rank
Cok gecmis olsun bende doğumdan çıktım iki gün sonra covid olduğumu öğrendim, bebegim kuvezde ama yinede ilac kullanmadım sut gönderiyorum diye , bol su ve c vitamini ile atlattım cok şükür, allahim size de sifa versin vitamin takviyesi almayı ve bol su içmeyi unutmayın cok cok gecmis olsun

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
haftasonu boğaz kaşınması ile şikayetim başlamıştı, sadece 1 gece ateşim 38 olmuştu. pazartesi günü kendi dahiliye doktoruma gitmiştim boğazlarım baya kırmızı olmuştu. crp baktırdım 7 çıktı, kanda çok yüksek enfeksiyon görmeyince test de yaptırın demişti. dün akşam üstü test yaptırdım, bugün öğlen sağlık bakanlığı aradı pozitifmişim. bebeğimi de emziriyorum. napcam bilmiyorum. sağlık bakanlığı emzirdiğim için bana ilaç bırakmayacaklarını söylediler. doktorum bana emzirirken kullanabileceğim antibiyotik başlamıştı. evde hep maskeyleyim yatarken de maske takıyorum. her emzirme öncesi ellerimi yıkıyorum. kendimi geçtim bebeğe bişey olcak diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Sibelita

Kayıtlı Üye
rank
haftasonu boğaz kaşınması ile şikayetim başlamıştı, sadece 1 gece ateşim 38 olmuştu. pazartesi günü kendi dahiliye doktoruma gitmiştim boğazlarım baya kırmızı olmuştu. crp baktırdım 7 çıktı, kanda çok yüksek enfeksiyon görmeyince test de yaptırın demişti. dün akşam üstü test yaptırdım, bugün öğlen sağlık bakanlığı aradı pozitifmişim. bebeğimi de emziriyorum. napcam bilmiyorum. sağlık bakanlığı emzirdiğim için bana ilaç bırakmayacaklarını söylediler. doktorum bana emzirirken kullanabileceğim antibiyotik başlamıştı. evde hep maskeyleyim yatarken de maske takıyorum. her emzirme öncesi ellerimi yıkıyorum. kendimi geçtim bebeğe bişey olcak diye korkuyorum.
Ay bu illetten bıktım ya ne biçim hastalık inşalla bebeğine bulaşmaz, geçmiş olsun

...

Moderator
Mod
rank
Çok geçmiş olsun canım.Rabbim şifalar versin.Bebeğine bulaşmasın inşaAllah.bol c vitaminli besinler tüket canım.Birde sabah akşam dut kurusu kaynatıp suyunu içmrk kandaki enfeksiyonu temizliyor💐

Tüm sayfalar yüklendi.