Prenses yürüyor 🥰🤲🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Prenses yürüyor 🥰🤲🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,980 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prenses yürüyor 🥰🤲🙏
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun yarabbime Kumsal Laren Yürüyor🥹
Aylardır o kadar kafaya takmıştım ki yürümeyisimi kendi ayında olan tüm bebekler yürüdü ama Laren yurumemisti yürüme istediği dahi yoktu direk oturuyordu elini bırakmama asla izin vermiyordu ki ayakta dahi dengede duramiyordu 🥺takı 2 gün önce Laren birdenbire ayaklandı ve yürüyor desteksiz bir şekilde o an ne yapacağımı şaşırdım tüm dünyalar benim oldu tarifi olmayan birşeyler yaşadım 🥹🤩Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşattın Rabbim evlatlarimizin ayaklarına taş degdirmesin🙏🤲🥰
Şimdi size sorum bana onerebileceginiz ilk adım ayakkabısı söyler misiniz ben kararsız kaldım açıkçası bir marka var kafamda birde size danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim canlarim🥰
Gözün aydın cnm amin inşallah canım 🥰 şimdi gelsin ev dağınıklığı o zaman yani ebebek sayfasına bakabilirsin cmm kaliteli güzel oluyor genelde 😅🤗 Minnqk Minnqk yürür senle bir dolaşır peşinde

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Gözün aydın cnm amin inşallah canım 🥰 şimdi gelsin ev dağınıklığı o zaman yani ebebek sayfasına bakabilirsin cmm kaliteli güzel oluyor genelde 😅🤗 Minnqk Minnqk yürür senle bir dolaşır peşinde
Teşekkür ederim kuzum benim💕
Sorma evde bir mincir yürüyor sorma emeklerkende halldeiyordu da değişen bizim için birşey yok aslında
Baktım kuzum orayada da kafama yatan daha bulamadım

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Teşekkür ederim kuzum benim
Aynen bende rahat birşey alicam sağol birtanem 💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Terlik olmaz aynen kuzum
Vallha bıraktığın gibiyim aslında Laren hasta onunla uğraşıyorum toprak okula gidiyor kendi halinde
Aa grip mi oldu acaba salgın var bu aralar bizde çok kötü hastalandık , çocuklar iyi olsun ya dayanamıyorum onlar hastayken

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Aa grip mi oldu acaba salgın var bu aralar bizde çok kötü hastalandık , çocuklar iyi olsun ya dayanamıyorum onlar hastayken
Aynen kuzum grip öksürük sorma ortalık şuan hastalık kaynıyor Rabbim cocuklarimizi korusun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İnşallah ya ikisi de yok bnde merak ediyorum
İnşallah bir sorun yoktur ama gamze girip çıkıyor buralarda sanirim

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim kuzum benim💕
Sorma evde bir mincir yürüyor sorma emeklerkende halldeiyordu da değişen bizim için birşey yok aslında
Baktım kuzum orayada da kafama yatan daha bulamadım
Rica ederim cnm ♥️😍 uyy yesinler onu masallah ona marka araştırması yap cnm ben tam bilmiyorum inan annem almıştı oğluma

Beyza🌸🌸

Kayıtlı Üye
rank
Şükürler olsun yarabbime Kumsal Laren Yürüyor🥹
Aylardır o kadar kafaya takmıştım ki yürümeyisimi kendi ayında olan tüm bebekler yürüdü ama Laren yurumemisti yürüme istediği dahi yoktu direk oturuyordu elini bırakmama asla izin vermiyordu ki ayakta dahi dengede duramiyordu 🥺takı 2 gün önce Laren birdenbire ayaklandı ve yürüyor desteksiz bir şekilde o an ne yapacağımı şaşırdım tüm dünyalar benim oldu tarifi olmayan birşeyler yaşadım 🥹🤩Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşattın Rabbim evlatlarimizin ayaklarına taş degdirmesin🙏🤲🥰
Şimdi size sorum bana onerebileceginiz ilk adım ayakkabısı söyler misiniz ben kararsız kaldım açıkçası bir marka var kafamda birde size danışmak istedim şimdiden teşekkür ederim canlarim🥰
Maşallah kuzum yakında koşar yetişemezsn😅

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.