Prenses yürüyor 🥰🤲🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Prenses yürüyor 🥰🤲🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,980 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prenses yürüyor 🥰🤲🙏
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
R
Teşekkür ederiz teyzesi eminim kuzum eminim şuan bile durmuyor vallha 🤭🤭🥹🥹
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tamm kuzum teşekkür ederim sen nasılsın paşa nasil
Rica ederim cnm bende üniversite kaydimi yaptım hayırlısı ile şuanda da çok düşünmüyorum kendimi güçlü tutmam lazim böyle geçimsizlik içine ikinci çocuk olmaz diye düşünüyorum öyle işte cnm hayatım tepe takla gidiyor 🤦🤷

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aynen kuzum grip öksürük sorma ortalık şuan hastalık kaynıyor Rabbim cocuklarimizi korusun

İnşallah bir sorun yoktur ama gamze girip çıkıyor buralarda sanirim
Amin canım çok geçmiş olsun , biz hastayken Ali'de bizden aldı ben burda post açtım bı arkadaş sağolsun yazdı , bir kaşık bal iki üç damla limon ve bir dış sarımsak karıştır yedir dedi bende Aliye öyle yapıp verdim Ali çok şükür gününde iyileşti hastalanmadı resmen normalde herkesten önce o hastalanır dı ama çok şükür ki biz hastanelik olduk resmen Ali hafif boğaz ağrısı ve ateşi vardı bu karışımla aynı günde iyileşti resmen ona çok dua ettim gerçekten , balın içine sarımsağı küçük küçük doğra iki üç damla limon sık yedir kızına iyi gelir toparlanir inşallah 🤲

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Biraz oyun azcik ucundan TV biraz uyku 😅
Aynen insalah oylelikle kış biter🤭🤣

Amin canım çok geçmiş olsun , biz hastayken Ali'de bizden aldı ben burda post açtım bı arkadaş sağolsun yazdı , bir kaşık bal iki üç damla limon ve bir dış sarımsak karıştır yedir dedi bende Aliye öyle yapıp verdim Ali çok şükür gününde iyileşti hastalanmadı resmen normalde herkesten önce o hastalanır dı ama çok şükür ki biz hastanelik olduk resmen Ali hafif boğaz ağrısı ve ateşi vardı bu karışımla aynı günde iyileşti resmen ona çok dua ettim gerçekten , balın içine sarımsağı küçük küçük doğra iki üç damla limon sık yedir kızına iyi gelir toparlanir inşallah 🤲
14 aylık olcak bal daha vermedim bı sorun olmaz demi kuzum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Aynen insalah oylelikle kış biter🤭🤣

14 aylık olcak bal daha vermedim bı sorun olmaz demi kuzum
Büyük bence bir yaşından sonra verebiliyoruz sıkıntı olmaz bence , azıcık dene parmakla damağına sür bişey olmazsa inşaallah ondan sonra verebilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.