Prenses yürüyor 🥰🤲🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Prenses yürüyor 🥰🤲🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,978 kez görüntülenmiş, 68 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prenses yürüyor 🥰🤲🙏
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Maşallah senin fındık anneci demek aman öyle olsun anneler tüm sevgiyi hakediyor
Aynen kuzum bu anneci ama bazen bunaltıcı dereceye geliyor açıkçası fazla düşkünlük iyi değil🫣🫣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıkma canını muhakkak yürüyecekler Rabbimin izni ile 🤲🙏🫶

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum bu anneci ama bazen bunaltıcı dereceye geliyor açıkçası fazla düşkünlük iyi değil🫣🫣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sıkma canını muhakkak yürüyecekler Rabbimin izni ile 🤲🙏🫶
Çok haklısın kızım şu sıralar sadece bana ve babasına yakın olmak istiyor kim kuvağına alırsa alsın ağlıyor bizi istiyor çok yoruluyorum itiraf etmesi çok acı ama çok sıkılıyorum bekar olduğum o özgür günlerimi özlüyorum ama bazen de düşünüyorum da bugünleri aramaktan ah keşke demekten çok korkuyorum o yüzden anın tadını çıkarmaya çalışıyorum yengem de azıcık nefes alsam bana yeter diye diye büyüttü oğlunu şu an 15 yaşında annesi gel bi öpeyim diyor çocuk muyum ben diyor öptürmüyor kerata 😃😃 e tabi seninle durumumuz aynı değil senin 2 evladın var daha iyi bilirsin bunları

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Çok haklısın kızım şu sıralar sadece bana ve babasına yakın olmak istiyor kim kuvağına alırsa alsın ağlıyor bizi istiyor çok yoruluyorum itiraf etmesi çok acı ama çok sıkılıyorum bekar olduğum o özgür günlerimi özlüyorum ama bazen de düşünüyorum da bugünleri aramaktan ah keşke demekten çok korkuyorum o yüzden anın tadını çıkarmaya çalışıyorum yengem de azıcık nefes alsam bana yeter diye diye büyüttü oğlunu şu an 15 yaşında annesi gel bi öpeyim diyor çocuk muyum ben diyor öptürmüyor kerata 😃😃 e tabi seninle durumumuz aynı değil senin 2 evladın var daha iyi bilirsin bunları
Ayyy sorma kuzum oğlan 8 yaşınfa tam rahat ettim derken minnak supriz yapti kötümü oldu asla şükür yarabbime insalah bunları büyüyünce rahat edicez sabahtan beri hastanedeyim açıkçası çocuk büyütmesi artık gerçekten çok zor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Ayyy sorma kuzum oğlan 8 yaşınfa tam rahat ettim derken minnak supriz yapti kötümü oldu asla şükür yarabbime insalah bunları büyüyünce rahat edicez sabahtan beri hastanedeyim açıkçası çocuk büyütmesi artık gerçekten çok zor
Çok geçmiş olsun noldu

Tüm sayfalar yüklendi.