Arkadaşlar puacalarinizin güzel kabarması için püf noktalariniz varmi
Kabartma tozunu en son döküyorum ve kabartma tozunu döktükten sonra 3 4 defa yoğuruyorum sonra şekil.verip direk fırına atıyorum çokta güzel pofuduk pofuduk oluyorlar![]()
Yaa poagaca deyince canım aşırı poğaça çektiArkadaşlar puacalarinizin güzel kabarması için püf noktalariniz varmi
Yaa iftardan sonra yap ye kuzumYaa poagaca deyince canım aşırı poğaça çekti![]()
İftar miYaa iftardan sonra yap ye kuzumbenimde cekti valla ama hiç yapasim yok
![]()
Arkadaş oruç tutuyorda ondan dedim kuzumİftar mi![]()
Ben ılık su ve ılık sütü,instant mayayi,şekeri ve tuzu karıştırıyorum üzerine streç film çekiyorum yarim saat 1 saat mayalanmaya bırakıyorum sonra da diğer malzemelerini katıyorum birazda öyle mayalandiriyorum canımArkadaşlar puacalarinizin güzel kabarması için püf noktalariniz varmi
Bir saat yeterli o zaman kabarması icinBen ılık su ve ılık sütü,instant mayayi,şekeri ve tuzu karıştırıyorum üzerine streç film çekiyorum yarim saat 1 saat mayalanmaya bırakıyorum sonra da diğer malzemelerini katıyorum birazda öyle mayalandiriyorum canım
Yani canım hemen hemen yetiyor yani ben sürekli böyle yapıyorum gayet güzel kabarıyor hatta pişirip kalanları da buzluğa atıyorumBir saat yeterli o zaman kabarması icin
Pişirip de mi atıyorsun peki kuzum ben mesela yetecak kadar yapıyorum hamurdan geri kalan hamuru ya direk buzlaga atıyorum yada pişirip poğaça şeklinde buzluğa atıyorum canımızı istedikçe ısıtıp yiyoruzYani canım hemen hemen yetiyor yani ben sürekli böyle yapıyorum gayet güzel kabarıyor hatta pişirip kalanları da buzluğa atıyorum![]()
Ben en az 1.5 saat bekliyorum canım iyice mayalanması içinBir saat yeterli o zaman kabarması icin