Sorum var Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim

• Konbuyu başlatan Sona
  • Toplam 133 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,354 kez görüntülenmiş, 133 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Qizlar cök üzgünüm ginder tesdi yapdim
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Canm sakın kimseyi dinleme senden kimse boyle bir sey istemeye hakkı yok. Seninde kurtaj yapmaya hakkin yok Allah korusun bu senin sınavın lutfen mantıklı ol ve duygusal davranma biz iki kiz iki erkek kardesiz annem hepsi kiz olsa keske der halen. Ben tup bebekle hamile kaldim 6 yil bekledim cok sukur hamileyim bir oglum olmassa uzulmem ama hicbir zaman bir kizim olmassa cok uzulurum diyordum. Simdi nefes alsn saglikli olsun yeter diyorum hayirli evlat olsun yeterli. Peygamber soyu bile kizdan devam etmis biz kimiz ki erkek diye tutturuyoruz. Islamda ornegi var bir sey diyen olursada sustur kimse yorum yapamaz bu konuda. Herkes isine baksin. Allahin isine karismasın. Öldukten sonra evlat hayirsizssa kiz erkek farketmiyor sen olunce evlatlarinind abir onemi olmayacak dunya derdi dunyada kalir. O yuzden cokda takma lutfen. Belli uzuluyorsn baski altindasin ama kendini kaybetme. Hassas donemdesin zaten dikkat et kendin

Canm sakın kimseyi dinleme senden kimse boyle bir sey istemeye hakkı yok. Seninde kurtaj yapmaya hakkin yok Allah korusun bu senin sınavın lutfen mantıklı ol ve duygusal davranma biz iki kiz iki erkek kardesiz annem hepsi kiz olsa keske der halen. Ben tup bebekle hamile kaldim 6 yil bekledim cok sukur hamileyim bir oglum olmassa uzulmem ama hicbir zaman bir kizim olmassa cok uzulurum diyordum. Simdi nefes alsn saglikli olsun yeter diyorum hayirli evlat olsun yeterli. Peygamber soyu bile kizdan devam etmis biz kimiz ki erkek diye tutturuyoruz. Islamda ornegi var bir sey diyen olursada sustur kimse yorum yapamaz bu konuda. Herkes isine baksin. Allahin isine karismasın. Öldukten sonra evlat hayirsizssa kiz erkek farketmiyor sen olunce evlatlarinind abir onemi olmayacak dunya derdi dunyada kalir. O yuzden cokda takma lutfen. Belli uzuluyorsn baski altindasin ama kendini kaybetme. Hassas donemdesin zaten dikkat et kendine
Canm inşallah
Canm sakın kimseyi dinleme senden kimse boyle bir sey istemeye hakkı yok. Seninde kurtaj yapmaya hakkin yok Allah korusun bu senin sınavın lutfen mantıklı ol ve duygusal davranma biz iki kiz iki erkek kardesiz annem hepsi kiz olsa keske der halen. Ben tup bebekle hamile kaldim 6 yil bekledim cok sukur hamileyim bir oglum olmassa uzulmem ama hicbir zaman bir kizim olmassa cok uzulurum diyordum. Simdi nefes alsn saglikli olsun yeter diyorum hayirli evlat olsun yeterli. Peygamber soyu bile kizdan devam etmis biz kimiz ki erkek diye tutturuyoruz. Islamda ornegi var bir sey diyen olursada sustur kimse yorum yapamaz bu konuda. Herkes isine baksin. Allahin isine karismasın. Öldukten sonra evlat hayirsizssa kiz erkek farketmiyor sen olunce evlatlarinind abir onemi olmayacak dunya derdi dunyada kalir. O yuzden cokda takma lutfen. Belli uzuluyorsn baski altindasin ama kendini kaybetme. Hassas donemdesin zaten dikkat et kendine
Canm zaten planlama ile hamile kaldim inşallah güzel haber alirimda size
Doğru kadın yoksa erkekte yok bunu, anlayamadılar ne yazık ki kız çocuk istemeyenlere sözüm bir kız çocuğunun babası için ettiği güzel dua onu, kabir azabından kurtarıp günahlarından arındırırmış erkek çocuklarda böyle bişey yokmuş mesela neden ısratla cinsiyetçilik yapılır anlamam bana hayırlı evlat gerek cinciyetin ne önemi var
Canim benim iki qizim var zaten erkek bebk isdemeyin kötü bi yani varmi neden alamiyirsuz anlamadim sizi sadece bir tesd yoxladim yalnış cikmis ola bilir planlama ile hamile kaldim cök şükür bebeyimi kucama alicam😔😔

Bayanmutluu

Kayıtlı Üye
rank
Canm inşallah

Canm zaten planlama ile hamile kaldim inşallah güzel haber alirimda size

Canim benim iki qizim var zaten erkek bebk isdemeyin kötü bi yani varmi neden alamiyirsuz anlamadim sizi sadece bir tesd yoxladim yalnış cikmis ola bilir planlama ile hamile kaldim cök şükür bebeyimi kucama alicam😔😔
Tabiki isteyebilirsin ama kiz oldu diye uzulmemen gerekir. Kayinvalidenin aldır demesi çok yanlış. Olmusa care yok Allah kiz vermis oyle yakistrmis uzulmen hicbiseyi degistrmez onu demek istedim.

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Qizlar ginder tesdi aldim qirmizi olursa qiz mavi olursa erkek cikmali bendede qirmizi cikdi evde iki qizim var ginder yanilma olurmu acaba 😭😭😭bana yardim edin cök üzgünüm
Valla canım niye üzülüyorsun anlamadım benimde üçüncü kız oldu eşimde bende çok sevindik Rabbim bize layık gördü verdi ben hep hayırlı evlat diledim demekki hayırlısı buymuş erkek diye hayırsız isteme sakın görüyoruz bak evlatla imtihan olanları eceli o evlattan olanları o yüzden belki bu evladın diğerlerinden daha hayırlıdır bilemezsin

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim qaynanam sert biri eşim yok iyi biri birinci qizimda hep erkek diyofu qiz oldu sona ikincine hamile qaldim onada qiz olsa kürtaj diyodu ama ben izin vermedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sonra bide hamile qaldim bilmeden ilac kulandim bebk düşdü kürtaj falan oldum sonralardan birdaha da hamile kaldim kayananm qiz olsa kürtaj dedi izin vermem hatda anemle bakiye gitdim qan tesdine oda qiz cikdi ama ben inamadim qaynanam kürtaj olucaqdin deyib kürtaja yapdirdi şimdide bu bebek 😞allahdan başqa heckim yardim edemez canm inşallah erkek olurda kürtaj olmam kendimde erkek bebek istiyorum allahim iki qiz verib olarin bahdi güzel olsunda olar bana yeter canm

Sonra bide hamile qaldim bilmeden ilac kulandim bebk düşdü kürtaj falan oldum sonralardan birdaha da hamile kaldim kayananm qiz olsa kürtaj dedi izin vermem hatda anemle bakiye gitdim qan tesdine oda qiz cikdi ama ben inamadim qaynanam kürtaj olucaqdin deyib kürtaja yapdirdi şimdide bu bebek 😞allahdan başqa heckim yardim edemez canm inşallah erkek olurda kürtaj olmam kendimde erkek bebek istiyorum allahim iki qiz verib olarin bahdi güzel olsunda olar bana yeter canm

Yok canm hickimse haqi yok işcence falan yapsin izin verme

Sana erkek diye kim söylüyorsa söyle cinsiyeti kocan belirliyor saçma sapan işler ya nankörlük bence valla bana bir böyle söylesinler onlara kurban ederim kızımı

Bnm de 4 buçuk yaşında kızım var her An her dakika şükür ediyorum iyiki Rabbım cennetimi nasip etmis die şuan 30+6 hamileyim cinsiyeti erkek hep sağlıklı hayırlısını istedim elhamdülillah evlat evlattir Rabbım dertlerini göstermesin ama gerçekten kız çocuğu neden öle görülüyor anlamiom yargılanıyorum bayanı baskıdan yaşadığı toplumdan dolayıdır belliki ama öle buyuk laflar etmek gerçekten Allahin gücüne gider bak yakın çevremden bir örnek vereyim 4 kızdan snra bayan Bi daha hamile kldi adam Buda kız olursa evlenecem deyip duruyordu kadın hp dua ediyordu oğlan olsun die oğlu oldu 4 kızı turp gibi sağlıklı maşallah oğlan şeker hastası hergun hastanelerde sagliklisini hayırlısını istemek en güzeli Rabbım neyi nasip görürse ona şükür edecez imtihan zor bir sınav Allah kimseyi evlatla sınamasın ne diyim
Kesinlikle katılıyorum. Rabbim evlad acısı vermesin. Benim çocuklarım hastalandıgında bile dünya başıma yıkılıyor sanıyorum. 2 oglum var 1 kızım. 2 oglum biri 2018 biri 2019 dogumlu.. fakat yeniden hamile kaldıgımda kız olur diye istemediler. Ama ben istedim. Cinsiyeti öyrendiyimizde kəz dedi. Evdekiler hep burun kıvırdı kız diye. Eşim ailesinin vaskısıyla aldıralım dedi . Dur bi dakka dedim 2 erkek çocuk verdim sana daha ne istiyorsun dedim 1 tane kızə fazlamı görüyorsun dedim. Gelmişim 3 ayına aldırmam ölürümde aldırmam dedim. Şimdi 8 ay 11 günlük kızım. Babası onu abilerinden fazla seviyor . Güzel kızım. Ne kadar sevimli bi görseniz 🤗

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kesinlikle katılıyorum. Rabbim evlad acısı vermesin. Benim çocuklarım hastalandıgında bile dünya başıma yıkılıyor sanıyorum. 2 oglum var 1 kızım. 2 oglum biri 2018 biri 2019 dogumlu.. fakat yeniden hamile kaldıgımda kız olur diye istemediler. Ama ben istedim. Cinsiyeti öyrendiyimizde kəz dedi. Evdekiler hep burun kıvırdı kız diye. Eşim ailesinin vaskısıyla aldıralım dedi . Dur bi dakka dedim 2 erkek çocuk verdim sana daha ne istiyorsun dedim 1 tane kızə fazlamı görüyorsun dedim. Gelmişim 3 ayına aldırmam ölürümde aldırmam dedim. Şimdi 8 ay 11 günlük kızım. Babası onu abilerinden fazla seviyor . Güzel kızım. Ne kadar sevimli bi görseniz 🤗
Evet qiz cocuk cök tatli neden isdemedikerki zaten iki erkek çocuk var benim de iki qizim var Allah nasib etse erkek bebek isdiyoruz

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Neden yalnış anliyosunuzki he bir anegibi qiz evltim var erkek bebek isteye bilirim yalnış bişiymi yapiyoyum gibi konuşmayin lütfen

Canm beni yanlış anlamayın şükür alalhima qizlarim var erkek bebkde isteye bilirim bu bebeyim cinsiyet planlama ile oldu Allahim izliyle erkek bebyimde olur
Kız oldu diye Kürtaj ile aldirilmasi mi gerek ? Yoksa tabii ki bir kız bir erkek olsun diye dusunebilirsin

Bebek isdemk sucmu abartamayin isdiyoruki planlama yapdim nasib olsa olucaq olmasa

Kaynanası eğer kızsa kürtaj ol diyormuş kocası da erkek istiyor kadın çevreden baskı alıyor erkek için

Aldircam demesine kızdım öyle demiş. Benimde var hem kız hem erkek ama zaten en çok erkeklere kızıyorum ben erkek evladı neyse takmışlar soyları yürüyecek ya yorumlardan okursanız erkekler problem ama bir annenin cinsiyeti kız diye aldırcam vs demesi sinir bozucu
Kendide aynı düşüncede. Cinsiyet planlamasi ile hamile kaldım. Erkekse tamam değilse yok diyor. Sonra biz anlamıyor oluyoruz. İnsanlar kız ya da erkek kucagim boş kalmasın diye Dr Dr gezerken senelerce hasret çekerken kız diye çocukların canını aldırmak bana ağır geliyor. Bunu asla kabul edemiyorum.

Son düzenleme:

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Valla ne bileyim ya böyle şeyler görünce eşime ailesine şükrediyorum benim 3. Kızım olacağımı öğrendiğimizde eşim nasıl mutlu oldu en hayırlısı kız evladı çok şükür dedi ailesi de çok mutlu oldu doğumda odaya girdim sevinçten ağladılar hepsi eşim evin tek oğlu bide ona rağmen erkek diye tutturmadilar hiç ben erkek çocukları gerçekten çok severim ama her şuanda rabbim bana hayırlı ise nasip et yoksa nasip etme diye dua ederdim değilmiş çocuklarım sağlıklı şükürler olsun . Rabbim senin evlatlarına da sağlık versin canım kız çocuğu babaya çok düşkün oluyor hele bı 2 yaşına yaklassin eşin ne kadar şükreder sever 😍

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım bağışlasın güzel kardeşim inan bizim toplum olarak sıkıntımız çok büyük Allah merhamet versin vala kızıma hamile iken eşim kızım olsun die çok dua ederdi Bn kızımı 20 erkeğe deqsmem der durur suanki gebeligimde 22 haftaya kdr öğrenmedim kndi isteğim Bn sormadım hiç çevre kızın var bitane oğlun olur inşallah derdi eşim kızardı bk kızım var bu kızımı dünyaya deqsmem ne bu erkek sevdası die tepki verirdi çevreye hep bnde eşimde sagliklisini hayırlısını istedik hamd olsun gerçekten zihniyet ve kişide bitiyor iş

Ole dedin ya yazmayi unuttum inanki kardeşim kızım hastalannca Bn nasil agliyorum biliyor musun canı acıyor die düşünce üzülünce hele bazen oyun oynuyorlar çocuklar ona haksızlık yapınca sinirden ağlıyorum kızım mahsum ona öle yapılmasın die bazen böle biseyleri diretio terbiye için eşim ufaktan kızar hmn banyoya koşar nasıl ağlarım hıçkıra hıçkıra ay Bn dayanamiom k

Tamam anlıyorum yazdıklarını kizlar konusmamsindan kizi üzülüyor okuyun yazilarini kendi de oglun olsun diyor cıldırcam oglum olsun diyor demiyorki rabbim allahim hayirli evlat ver diyecegine oglan olsun kizim boyle insanlar var ken bile sükretmesini bilmezler

Yuregine agzina saglik kuzum kaynansi kocasina diyor yazismalri oku kendide istiyor erkek kizim var oglumda olsun diyor allahdan hayirli evlatdim olsun diyecegine oglum olsun kizm var 2 tane nasil insanlar cinsiyet seciyorlar sukretmek yok

Yuregine agzina saglik kuzum kaynansi kocasina diyor yazismalri oku kendide istiyor erkek kizim var oglumda olsun diyor allahdan hayirli evlatdim olsun diyecegine oglum olsun kizm var 2 tane nasil insanlar cinsiyet seciyorlar sukretmek yok
Sen nerden biliyorsun benim neler cekdiyimi vala düşünmeden anlamadan yorum yazma bir tesd yapdimda gedib bebeyimi kürtaj edireceyimi o qadar apdal deyilim

Tamam anlıyorum yazdıklarını kizlar konusmamsindan kizi üzülüyor okuyun yazilarini kendi de oglun olsun diyor cıldırcam oglum olsun diyor demiyorki rabbim allahim hayirli evlat ver diyecegine oglan olsun kizim boyle insanlar var ken bile sükretmesini bilmezler

Alalhima şükür olsun ki iki qizim var şimdi hamileyim erkek bebek isdiyoruz erkek bebk isdemek sucmu ne qadar neqatif birisin Rabim sana qoşa qoşa qiz versin böyle yorum yazmaya vaktin olmasin inşallah canm

Tüm sayfalar yüklendi.