Sorum var Qizlar men praqrAma gore 8+6. Uziye gorese 7 hefdelik hamileyem hansi duzdu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Abbaszade Hecer tarafından oluşturulan Qizlar men praqrAma gore 8+6. Uziye gorese 7 hefdelik hamileyem hansi duzdu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,691 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Qizlar men praqrAma gore 8+6. Uziye gorese 7 hefdelik hamileyem hansi duzdu?
Konbuyu başlatan Abbaszade Hecer
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Abbaszade Hecer
S

sefa

Guest
Men indi hansi ile hesablayim praqrami uzimi
mendede eyni prablemdi . praqramla 11 hefte 4 gun gosderir. uziyle 10 hefte 5 gun
ama deyirler aybasi vaxtiyla hesablanir doqum mende o birsi usaqimdada ele olmusdu uzi balaca gosderirdi ama hekimler dedi aybasi vaxti doqum olmalidi doqum vaxtim catdi acilis falan olmadi meni balnisaya yerlesdirdiler uje sen 41 hefteni kecirsen mutleq doqmalisan . belimden sanci iynesi falan vurdular acilis zadda ozderi eledi 🙄

Abbaszade Hecer

Kayıtlı Üye
rank
mendede eyni prablemdi . praqramla 11 hefte 4 gun gosderir. uziyle 10 hefte 5 gun
ama deyirler aybasi vaxtiyla hesablanir doqum mende o birsi usaqimdada ele olmusdu uzi balaca gosderirdi ama hekimler dedi aybasi vaxti doqum olmalidi doqum vaxtim catdi acilis falan olmadi meni balnisaya yerlesdirdiler uje sen 41 hefteni kecirsen mutleq doqmalisan . belimden sanci iynesi falan vurdular acilis zadda ozderi eledi 🙄
He menim de oglumda ele iydi suni sanci ile dogdum

Tüm sayfalar yüklendi.