Salam qızlar mən doğurdum😍Qızım dünyaya gəldi dün🥰
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 29 Eylül 2022 #1 Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün
A Aselll Kayıtlı Üye Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 28 29 Eylül 2022 #2 Maşallah. Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür versin ona. Sana da hemen toparlanman için şifa versin, güç versin inşallah.
Maşallah. Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür versin ona. Sana da hemen toparlanman için şifa versin, güç versin inşallah.
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 29 Eylül 2022 #3 Aselll' Alıntı: Maşallah. Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür versin ona. Sana da hemen toparlanman için şifa versin, güç versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım mənim Allah razı olsun
Aselll' Alıntı: Maşallah. Rabbim sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür versin ona. Sana da hemen toparlanman için şifa versin, güç versin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım mənim Allah razı olsun
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,586 Konum Malatya 29 Eylül 2022 #4 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizede dua et lütfen bende doğurmak istiyorum artık
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizede dua et lütfen bende doğurmak istiyorum artık
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 29 Eylül 2022 #5 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydin canim atali anali böyusun
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydin canim atali anali böyusun
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 29 Eylül 2022 #6 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 29 Eylül 2022 #7 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 29 Eylül 2022 #8 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 29 Eylül 2022 #9 Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah
Sabina❤️Nilay' Alıntı: Salam qızlar mən doğurdumQızım dünyaya gəldi dün Genişletmek için tıkla ... Gözün aydın kuzum Rabbim analı babalı büyütsün ömrü uzun olsun inşallah
S Sabina❤️Nilay Kayıtlı Üye Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 89 30 Eylül 2022 #10 Baharrr' Alıntı: Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizede dua et lütfen bende doğurmak istiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım mənim Allah sanada yar ve yardımçi olsun İnşaAllah sağ salim doğurursun baş üstə edərik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim c Aliye uğurlu' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize Genişletmek için tıkla ... Çox sağol kuzum Amin İnşaAllah sizədə dua edəcəm ben gibi rahat dogurun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim c Aliye uğurlu' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize Genişletmek için tıkla ... Çox sağol kuzum Amin İnşaAllah sizədə dua edəcəm ben gibi rahat dogurun diye Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim
Baharrr' Alıntı: Geçmiş olsun canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah bizede dua et lütfen bende doğurmak istiyorum artık Genişletmek için tıkla ... Çox sağol canım mənim Allah sanada yar ve yardımçi olsun İnşaAllah sağ salim doğurursun baş üstə edərik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim c Aliye uğurlu' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize Genişletmek için tıkla ... Çox sağol kuzum Amin İnşaAllah sizədə dua edəcəm ben gibi rahat dogurun diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 30 Eylül 2022 Ulduz.kiz anesi' Alıntı: Gözün aydin canim atali anali böyusun Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim c Aliye uğurlu' Alıntı: Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 29 Eylül 2022 Allah analı babalı büyütsün inşallah canim ❤gozun aydın darısı bize Genişletmek için tıkla ... Çox sağol kuzum Amin İnşaAllah sizədə dua edəcəm ben gibi rahat dogurun diye Gamze Hümeyra' Alıntı: Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün Genişletmek için tıkla ... Çox sağol gözəlim