Rezillik 🤬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Rezillik 🤬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,837 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rezillik 🤬
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole qittim sıra alamadım doktor Hanımlar, beyler hasta kabulu kapatmışlar. Sadece radewu Hasta bakiyorlarmis, bi tarafıma baka baka qeri ewe qeldim. Randewu bulamıyorum ki Koskoca Erzurum şehir hastanesi. Her yer mi böyle Cook merak ettim. Hasta kayittaki çalışan kusura bakmayın diyor. Hasta yönetimine şikayet ediyim dedim iyi bisey olsalar müsade etmezler zaten dedm kendi kendime. Cimere yazsam cwp alanaca doqum yaparım ben. Saqlik bakanliqinin haberi war mi acaba.

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Ya bunu bende duydum kayınbabamlar mersinde kötüleşmiş kaynım alıp hastaneye götürmüş alamayız demişler durumu acil fenalaştı adam demiş bakmayız randevu alın gelin demişler bende şok oldum duyunca

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole qittim sıra alamadım doktor Hanımlar, beyler hasta kabulu kapatmışlar. Sadece radewu Hasta bakiyorlarmis, bi tarafıma baka baka qeri ewe qeldim. Randewu bulamıyorum ki Koskoca Erzurum şehir hastanesi. Her yer mi böyle Cook merak ettim. Hasta kayittaki çalışan kusura bakmayın diyor. Hasta yönetimine şikayet ediyim dedim iyi bisey olsalar müsade etmezler zaten dedm kendi kendime. Cimere yazsam cwp alanaca doqum yaparım ben. Saqlik bakanliqinin haberi war mi acaba.
Sedam öyle bacım randevu almadan almıyorlar benimde başıma geldi o olay

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ya bunu bende duydum kayınbabamlar mersinde kötüleşmiş kaynım alıp hastaneye götürmüş alamayız demişler durumu acil fenalaştı adam demiş bakmayız randevu alın gelin demişler bende şok oldum duyunca
Bende sinir küpüne döndüm böyle saqlikci olsa ne olmasa ne. Halk tepki qösterince watandastan kötüsü yok.

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Boyle sacmalık olur mu ya randevu bulamıyor millet sonra vay efendim ozelın fiyatları niye zamlanıyor her turlu insanı zora sokuyorlar

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Bende sinir küpüne döndüm böyle saqlikci olsa ne olmasa ne. Halk tepki qösterince watandastan kötüsü yok.
Aynen kuzum sonra haberlerde vatandas doktor dövdü diye haber yapıyorlar 😤 ne yapacaksın simdi 😣
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye almiyolar onu anlamadim 😤 covid yuzunden hastaneler dolu oldugu icin mi🤔😤
Boyle sacmalık olur mu ya randevu bulamıyor millet sonra vay efendim ozelın fiyatları niye zamlanıyor her turlu insanı zora sokuyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Niye almiyolar onu anlamadim 😤 covid yuzunden hastaneler dolu oldugu icin mi🤔😤

X

Xox

Guest
Kusura bakmayın ama hepiniz cahilsiniz yok bakmadı yok doktor niye dövüldü sorgulayın biraz doktor mu randevu veriyor hasta bakma süresi 5dk ya indi. Devlette foktor mu kaldı hepsi özele geçiyor sebebi niye. Erzurum'da kim ne yapsın 3 kuruşa hepsi büyük şehire gidip özele geçiyor kalanlarda yeni ataması yapılmış mecburiyetten gelenler vb. Devlet kuytukk yok diyor hastanede fontu çünkü randevu vermiyor koca binalar var ama içinde hizmet yok dövün sövün daha imkanını bulan tabi kalmaz

Tüm sayfalar yüklendi.