Riskli gebelik mi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havvanur tarafından oluşturulan Riskli gebelik mi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,037 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Riskli gebelik mi?
Konbuyu başlatan Havvanur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
Canim az once saglik ocağında ki hemsireyle görüştüm anti rubella neyse o pozitif cikmis o yuzden gondermis olabilirmis sikintili bi durum galiba
Hiçbir fikrim yok benden Test vs birşey istemedi aylık rutin kontrole gittim 20 hafta için perinatolojiye gitmem gerektiğini söyledi. Bebeğin detaylı ölçümleri herşeyi iyimi diye detaylı ultrason dedi

Bademli

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar 8+5 haftalik gebeyim ilk gittigimde doktor düşük tehliken var demisti cok şükür atlattik o süreci bugun kontrol amacli gittim bebegin kalp atislari filan iyi dedi beni perinatolojiye gonderdi dogru duzgun bisey de demedi oraya giden oldu mu niye göndermiş olabilir
Arkasını bırakma derim bana da denilmişti sonra her şey guzelken bir anda 22 .haftada doğum oldu beşinci ayima girdiğimde herkes üç ay geçti mi tamam tehlike bitiyor diyor ama çocuğu kucağına sağ saglim alana kadar biten bir şey yok gerçi ondan sonrası da garanti değil her şey Allah'tan ama sen peşini birakma

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Arkadaslar 8+5 haftalik gebeyim ilk gittigimde doktor düşük tehliken var demisti cok şükür atlattik o süreci bugun kontrol amacli gittim bebegin kalp atislari filan iyi dedi beni perinatolojiye gonderdi dogru duzgun bisey de demedi oraya giden oldu mu niye göndermiş olabilir
Kuzum perinatolojiye bu haftada bir gönderdi ki insan bir açıklama yapar sonuçta riskli gebelik bölümü

Tüm sayfalar yüklendi.