Rüya tabirim oluun :)

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysu çelik tarafından oluşturulan Rüya tabirim oluun :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 598 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rüya tabirim oluun :)
Konbuyu başlatan Aysu çelik
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yusuf Özgen

Aysu çelik

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün rüya gördüm inek sagiyordum ve baya baya süt geliyordu bunun anlamı nedir acaba ? Birde kalabalığın içinde yürüyordum ama rahatsız olmuştum sırf adamlar vardı cemaat gibi ?

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün rüya gördüm inek sagiyordum ve baya baya süt geliyordu bunun anlamı nedir acaba ? Birde kalabalığın içinde yürüyordum ama rahatsız olmuştum sırf adamlar vardı cemaat gibi ?
Rüyada inek sağdığını görmek mal ve rızk anlamın geliyomuş ama ben böyle şeylere inanmıyorum.

Yusuf Özgen

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bol para kazancidir güzel bişe
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kalabalık arasında yürümek te iyi bişe işinizin bereketli olacağına işaret eder

Tüm sayfalar yüklendi.