Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla taktılar kafayı geçen akrep bu gece kırkayak her gece pesimdeler hayır her gece dua okur yatarım baya üç süre okurum dua ederim uyurum ama anlamadım
Valla taktılar kafayı geçen akrep bu gece kırkayak her gece pesimdeler hayır her gece dua okur yatarım baya üç süre okurum dua ederim uyurum ama anlamadım
Bebeğiniz yaklaşık karnabahar büyüklüğünde.
Bebekte periyodik uyku ve uyanıklık dönemleri başlar. beyin çok fazla aktif olmaya başlar. akciğer büyümesi son halini alır ancak henüz dışarıda nefes alıp verecek olgunlukta değildir. 2. trimester bitiyor. sırt ağrıları, bacak krampları sıklaşır. Bebeğinizin boyu yaklaşık 35 cm ağırlıgı 950 gr
Demek ki araba sürmek istiyorsun bir ara bende de vardı o araba sürme rüyaları ama inşallah bakalım eşim ya yaza ya kışa ehliyet alacakmış inşallah diyorum ve baya taktı böcükler bana kabuslarımda geziyorlar
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Demek ki araba sürmek istiyorsun bir ara bende de vardı o araba sürme rüyaları ama inşallah bakalım eşim ya yaza ya kışa ehliyet alacakmış inşallah diyorum ve baya taktı böcükler bana kabuslarımda geziyorlar
Amin canım inşallah bu ara böcükler taktı kafayı bana anlamadım gitti
Amin canım inşallah bu ara böcükler taktı kafayı bana anlamadım gitti
Ayy hadi inşallah da kim bu düşmanlar baksan çevremde pek insan yok kimseyle bir işim yok anlamadım sürekli düşman rüyası görüyorum ben