Sabahki maceram

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde nilaycan tarafından oluşturulan Sabahki maceram başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,883 kez görüntülenmiş, 82 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sabahki maceram
Konbuyu başlatan nilaycan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

nilaycan

Guest
rank
Aslında alerjin olmasa güzel bir etkinlik kimseye ihtiyaç bile duymazdım ben olsam😂😂😂 Bende camdaki kız Nalan'ın annesi Feride reisin dediği gibi- İNSAN SEVMİYORUM 😂😂😂
yıllardır günde yüzlerce insanla muhatap ola ola soğumuşum galiba😂😂😂
Evet ya aslında tamamlayabilirdim ama dışlandım gibi hissettim sanırım biraz.. dediğin gibi olmak lazım aslında kimseyi takmican aktiviteni yapcan dönen yavas yavas ogrencem inşallah kız 🤭

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Kızlarr ben sabah bi delilik yapayım dedim..kadın doğum uzmanlarının telegramda bilgilendirmeler paylaştığı ya da aktiviteler yaptığı bir grup vardı hamileler ya da çocuk sahipleri de bu gruba dahil. Neyse ben de katılmıştım. Bugün de bir trekking programları vardı. Dedim gideyim bir değişiklik olur hem belki arkadaş yaparım kendime. Bi gittim buluşma yerine 30 kişi varsa 15 tanesi yaşlılar diğerleri bebek arabalarıyla kadınlar 1, 2 tane hamile vardı. Ama hepsi birbirini tanıyor. Herkes ayrı telden çalıyor. Bir de ben hemen gidip de ay naber kızlar tanışalım falan yapamıyorum asla. 1,2 km yürüdüm onlarla baktım baya sıkılıyorum bir de alerjim tuttu. Yavas yavas grubun arkasına gittim çaktırmadan sıyrıldım ordan hahaha kimsenin farkettigini de sanmıyorum.. galiba bu gidişle hiç arkadaşım olmayacağı gibi ben kendime bir arkadaş doğuracam 😆 tek arkadaşım çocuğum olacak 😆🥰
Nerde yaşıyorsun ki canm arkadaşın yok ben Akhisara gelin geldim burda anne komsu var nede arkadaş herkes yabani😂😂 başka şehirde olsaydım çabuk kaynasirdim

nilaycan

Guest
rank
Nerde yaşıyorsun ki canm arkadaşın yok ben Akhisara gelin geldim burda anne komsu var nede arkadaş herkes yabani😂😂 başka şehirde olsaydım çabuk kaynasirdim
Ispanyadayim ben, aslında burda zaman kurslara falan gidiyorum orda arkadaşlar ediliyorum ama kurs bitiyo arkadaşlık bitiyo herkesin kendi kosusturmasi var, bu gittiğim yerde de herkes zaten birbirini tanıyordu bir de bebeleriyle gelmisler hamile olan toplam da 2 kişi falan vardı herkes kendi telaşında

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Ispanyadayim ben, aslında burda zaman kurslara falan gidiyorum orda arkadaşlar ediliyorum ama kurs bitiyo arkadaşlık bitiyo herkesin kendi kosusturmasi var, bu gittiğim yerde de herkes zaten birbirini tanıyordu bir de bebeleriyle gelmisler hamile olan toplam da 2 kişi falan vardı herkes kendi telaşında
Yine orası İspanya burası Manisa Akhisar bı tane arkadaş canlısı kişi yok😂😂 ne kurs var nede başka bişey

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.