Bende kestireyim Ayyy inşaallah canım benim 1665523593 Geçer inşallah Aynen kuşum❤️
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 12 Ekim 2022 #11 Merve Nur' Alıntı: Bende kestireyim Ayyy inşaallah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Geçer inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen kuşum
Merve Nur' Alıntı: Bende kestireyim Ayyy inşaallah canım benim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 12 Ekim 2022 Geçer inşallah Genişletmek için tıkla ... Aynen kuşum
A Adsız anne adayı Guest 12 Ekim 2022 #12 Merve Nur' Alıntı: Aynen benimde ilk 2 ayimda uzadı saçım 3 ayım bitti yumak yumak dökülüyor aynen bir tutam saçla kalicax gibu Genişletmek için tıkla ... Benim uzuyo çok çabuk kalınlaşmış idi şimdi eski haline dönüyor canım ins gurlesir yine
Merve Nur' Alıntı: Aynen benimde ilk 2 ayimda uzadı saçım 3 ayım bitti yumak yumak dökülüyor aynen bir tutam saçla kalicax gibu Genişletmek için tıkla ... Benim uzuyo çok çabuk kalınlaşmış idi şimdi eski haline dönüyor canım ins gurlesir yine
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 12 Ekim 2022 #13 Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Kuzum Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum endişe etme
Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Kuzum Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Normal kuzum endişe etme
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 13 Ekim 2022 #14 Adsız anne adayı' Alıntı: Benim uzuyo çok çabuk kalınlaşmış idi şimdi eski haline dönüyor canım ins gurlesir yine Genişletmek için tıkla ... Aynen canım bende böyleyim
Adsız anne adayı' Alıntı: Benim uzuyo çok çabuk kalınlaşmış idi şimdi eski haline dönüyor canım ins gurlesir yine Genişletmek için tıkla ... Aynen canım bende böyleyim
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 13 Ekim 2022 #15 Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Valla benim de çok dökülüyor Allahtan saçım gür yoksa kel kalırdım herhalde 3 ay olcak bakalım ne zaman duracak
Merve Nur' Alıntı: Kızlar ya 4 ayima giricem 3 haftadır saçlarım çok dökülmeye başladı sizdede oldumu doktora dedimde kan ilacı verdi ama aşırı derecede dökülüyor Genişletmek için tıkla ... Valla benim de çok dökülüyor Allahtan saçım gür yoksa kel kalırdım herhalde 3 ay olcak bakalım ne zaman duracak
M Merve Nur Kayıtlı Üye Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 209 16 Ekim 2022 #16 Mervee' Alıntı: Valla benim de çok dökülüyor Allahtan saçım gür yoksa kel kalırdım herhalde 3 ay olcak bakalım ne zaman duracak Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canim
Mervee' Alıntı: Valla benim de çok dökülüyor Allahtan saçım gür yoksa kel kalırdım herhalde 3 ay olcak bakalım ne zaman duracak Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canim
M Mervee Kayıtlı Üye Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 2,306 16 Ekim 2022 #17 Merve Nur' Alıntı: Geçmiş olsun canim Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim