Sağ kasığım ağryo

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mirnaz tarafından oluşturulan Sağ kasığım ağryo başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,893 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sağ kasığım ağryo
Konbuyu başlatan Mirnaz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mirnaz

Mirnaz

Kayıtlı Üye
rank
Mrb kızlar ben 14 haftalık Ken kontrle gitmm doktor bebegnz kıza Benziyo dedi bnmde son aralar sağ Kasığımda ağrı var sağ taraf agrsa erkek sol Ağrısa kız diyorlar sizce de öyle bişey varmı 🤪😁

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Mrb kızlar ben 14 haftalık Ken kontrle gitmm doktor bebegnz kıza Benziyo dedi bnmde son aralar sağ Kasığımda ağrı var sağ taraf agrsa erkek sol Ağrısa kız diyorlar sizce de öyle bişey varmı 🤪😁
Valla canım aynı şey banafa oldu pek inanmam ama teyzem en çok neren ağrıyor deyince sağ kasigim demiştim oda o zaman bebek erkek dedi aradan 3 hafta sonra doktor cinsiyeti erkek dedi yani denk mi geldi yoksa var mi böyle bir seu bende merak ediyorum 😂😂

Yazgülü(semra)

Kayıtlı Üye
rank
Annen diyor hey gidi günler şimdi hamilelikte degişmiş❤️❤️
Degismis ya ben bile iki çocuk doğurdum yok çatı muayenesi yok nst hafta bir kontrol bunda gördüm hepsini hoş ilk cocugum zordu hep hastaneydim ama imanlı şimdi oyimcak gibi olmuş haftada bilmezdim ayını soylerdik şimdi hafta herşey degismis haliyle bebeklerde yeni sürüm masallah 😉🤭😀

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Degismis ya ben bile iki çocuk doğurdum yok çatı muayenesi yok nst hafta bir kontrol bunda gördüm hepsini hoş ilk cocugum zordu hep hastaneydim ama imanlı şimdi oyimcak gibi olmuş haftada bilmezdim ayını soylerdik şimdi hafta herşey degismis haliyle bebeklerde yeni sürüm masallah 😉🤭😀
Aynen diyor biz cinsiyeti bile bilmezdik şimdi hemenn cinsiyet ögreniyorsunuz

Neslihan gayiranal

Kayıtlı Üye
rank
Benim hep soldaydi kiz diyodu herkez ama 21. Haftaligim doktor kontrolde erkek dedi 😂sag tarafimada daha yeni geçti oglusum ❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar