Sol tarafa cnmKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
Sol tarafa cnmKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
Son üç aya kadar yüz üstü hariç istediğin gibi yatabilirsin özelikle altı aydan sonra sol tarafın önerilerilmesinin sebebi bebeğe oksijenin daha rahat gitmesi için ve doğum kanalına yerleşmesi içinKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
14 hafdadan sonra agzi awagi ve duz yatmaq olmaz bebek rahat olmiyo icerdeBen her tuurlu yatıyorum sırt üstü de yatıyorum niye yasak ki
Sol tarafa yatmak daha iyiymiş ama son üç ay için önemli bu Bebek büyüdükçe kalba giden damarlar rahat dolaşım yapabilmesi için sol a yatış tavsiye edilir. Ben sağ a da dönüyorum sola da sırt üstü rahat
Hele bilinmir canimC
Cinsiyyəti nədi
Buy 15 də bilinmir? Mənim 3də də 12 həftədə bilindi.14 hafdadan sonra agzi awagi ve duz yatmaq olmaz bebek rahat olmiyo icerde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hele bilinmir canim
Qızdı yəqinBuy 15 də bilinmir? Mənim 3də də 12 həftədə bilindi.
Canım ben hangi tarafa rahat ediyorsam o tarafa yatıyorum.28 haftalık hamileyim.Ama bazı doktorlar sola yatın diyor.Kizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
Qiza oxwatir amma deqiq ayin 4 i deyecekBuy 15 də bilinmir? Mənim 3də də 12 həftədə bilindi.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Onda
Qızdı yəqin
Ben hep sol tarafa uyuyorum bazen sagda oluyor ama gece uykum yokki kuzumKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
Sağa sola sırt üstü her türlü yatıyorum zaten yarım saat bi pozisyonda zor yatabildiğim için farketmiyor sürekli dönüp duruyorum o yüzden o anki rahatlık durumuna bağlı oluyor birazdaKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?
Hangi tarafta rahat ediyorsanKizlar 15 hafdalik hamileyim malum yuz ustu ve sirt usdu yatmak yasak sagami yatmaq daha uygun solami?