Sarılık geçmedi bir türlü 😏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Anneyim mutluyum ❤️😍 tarafından oluşturulan Sarılık geçmedi bir türlü 😏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,148 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sarılık geçmedi bir türlü 😏
Konbuyu başlatan Anneyim mutluyum ❤️😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anneyim mutluyum ❤️😍
Kızlar oğlum 15 günlük oldu hala sarılığı geçmedi ya doktor tekrar tahlil istedi sonuç çıksın yatırabiliriz tekrar dedi hastane enfeksiyon dolu 1 hafta kaldık hastanede enfeksiyon kaptı yine yatırmalarını istemiyorum ne yapsam geçer sarılığı sürekli emziriyorum da aynı kafayı yiyeceğim artık böyle olan varmı 😏😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar oğlum 15 günlük oldu hala sarılığı geçmedi ya doktor tekrar tahlil istedi sonuç çıksın yatırabiliriz tekrar dedi hastane enfeksiyon dolu 1 hafta kaldık hastanede enfeksiyon kaptı yine yatırmalarını istemiyorum ne yapsam geçer sarılığı sürekli emziriyorum da aynı kafayı yiyeceğim artık böyle olan varmı 😏😔
Mama ile takviye yapsan canım bizimde uzun süren sarılığımız oldu hastanede yattık 3 gün tekrarlayıp duruyordu doktor en son mama takviyesi yapmamız lazım dedi kan alınıp ankaraya bile yollandı hatta

AnneEbru

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canim.mama takviyesi yapman lazım bende yaşadım onu anca öyle geciyor doktor mama ile care buldu, ben sma mama verdim aptamil kabız yaptığı için, tavsiye ederim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Alakasız olcak kusura bakma merak ettim doqduktan sonra sarı yazma örttünzmü oqlunuza kuşum 🌸

Alakasız olcak kusura bakma merak ettim doqduktan sonra sarı yazma örttünzmü oqlunuza kuşum 🌸
Yok canım örtmedik
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mama kullanacam o zaman belki geçer ya mahfolduk hastanelerde

Mama kullanacam o zaman belki geçer ya mahfolduk hastanelerde

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Canım once emzır sonra 30 ml kadar mama ver ac kalırsa yukselır en az 2 saatte bi doyur bebegını evin gunes goruyorsa gunese yatır

Meryland

Kayıtlı Üye
rank
Canım bizde geçirmiştik dr mama takviyesi vermişti.Yeterince doymuyordur belki.

Canım once emzır sonra 30 ml kadar mama ver ac kalırsa yukselır en az 2 saatte bi doyur bebegını evin gunes goruyorsa gunese yatır
Yatak odam güneş görüyor canım sık sık emziriyorum ama tam doymuyor galiba

Yatak odam güneş görüyor canım sık sık emziriyorum ama tam doymuyor galiba

Canım bizde geçirmiştik dr mama takviyesi vermişti.Yeterince doymuyordur belki.
Olabilir canım bizde mama alacaz şimdi inşallah geçirir

Tüm sayfalar yüklendi.