sarilik sonrasi bebegim kilo almiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecemmm tarafından oluşturulan sarilik sonrasi bebegim kilo almiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 604 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı sarilik sonrasi bebegim kilo almiyor
Konbuyu başlatan Ecemmm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Lyl

Ecemmm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 13 gün oldu bebisim doğalı sarılık olmuşuz 1 gün tedavi gördük hastanede azaldı ve eve gönderdiler doktor dedi ki 2 500 u geçmemiz lazım atlatmak zor olur yoksa dedi elimden geleni yapıyorum ama bi türlü kilo aldiramiyorum ne yapmalıyım nasıl kilo alır bebişim

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 13 gün oldu bebisim doğalı sarılık olmuşuz 1 gün tedavi gördük hastanede azaldı ve eve gönderdiler doktor dedi ki 2 500 u geçmemiz lazım atlatmak zor olur yoksa dedi elimden geleni yapıyorum ama bi türlü kilo aldiramiyorum ne yapmalıyım nasıl kilo alır bebişim
Doktoruna danış yinede ama sarılık zor alıyor kilo almazsa mama takviyesi yapabilirsin canım

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebekler genel olarak anne sütüyle ilk aylarda beslendiği için kilo almayabilirler. ... Buda doğumdan sonra bebeğin vücut ağırlığının %3 veya 10 civarında bir hafiflemesine sebep olur. Burada korkulacak bir durum olmayıp 2 veya 3 hafta içerisinde bu kaybedilen kilolar tekrar kazanılmaya başlanacaktır.

Lyl

Kayıtlı Üye
rank
Oğlumda yaşamıştım canım 5 gün mavi isik aldı yoğun bakımda sık sık emzirmemi söylemisti doktor sütün azsa mama ver demişti bi öğün mama bi öğün emzirmeyle gecti kaka ile vucuttan attığını söylemişti sarılığı gercekten de azalmisti kisa sürede banyo fln da sık yaptirmistim su da iyi geliyordu

Tüm sayfalar yüklendi.