Şehir hastanesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ecrin Su prensesim tarafından oluşturulan Şehir hastanesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,826 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şehir hastanesi
Konbuyu başlatan Ecrin Su prensesim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ecrin Su prensesim

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bursa şehir hastanesinde doğum yapan varmı yada Oraya giden nasıl bir hastane ben orda sezeryan olmak istiyorum nasipse kızımda orda doğum yapmak istemiştim nasip olmadı erken doğum yaptım sezeryan oldum tansiyondan dolayı bu sefer orda doğumum olsun istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏❤️

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Ben bursa şehir hastanesine gidiyorum canım. İlgileri alakaları güzel ancak kalabalık oluyor doktorun odasında özellerde olduğu gibi fazla durulmuyor. Ama doktorlar çok iyi özellikle zeliha atak /lale dörtışık erkeklerden memik hoca çok iyi. Ayrıca gebe okulu da var oraya da kayıt ediyorlar çok tatlı bir ebe ders veriyor ve kalabalık değil geçen sefer sadece bana anlattı. Perina, yoga, nefes egzersizleri her şeyi anlatıyor.

Ecrin Su prensesim

Kayıtlı Üye
rank
Ben bursa şehir hastanesine gidiyorum canım. İlgileri alakaları güzel ancak kalabalık oluyor doktorun odasında özellerde olduğu gibi fazla durulmuyor. Ama doktorlar çok iyi özellikle zeliha atak /lale dörtışık erkeklerden memik hoca çok iyi. Ayrıca gebe okulu da var oraya da kayıt ediyorlar çok tatlı bir ebe ders veriyor ve kalabalık değil geçen sefer sadece bana anlattı. Perina, yoga, nefes egzersizleri her şeyi anlatıyor.
Çok teşekkür ederim canım cevap yazdığın için inşallah bende giderim bize biraz uzak ama yapıcak birşey yok ben gursuda oturuyorum

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar bursa şehir hastanesinde doğum yapan varmı yada Oraya giden nasıl bir hastane ben orda sezeryan olmak istiyorum nasipse kızımda orda doğum yapmak istemiştim nasip olmadı erken doğum yaptım sezeryan oldum tansiyondan dolayı bu sefer orda doğumum olsun istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim 🙏❤️
Valla bana uzak olmasa bende oraya gidecekdim canım ama çok uzak bulunduğum yere mecbur özele gidiyorum ama gidenler memnun kalmış

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Bursadayim canım doğuma büyüme:)) banada uzak maalesef gidemedim bide randevu alinamiyo yani kalabalik olunca mecbur özele gidiyorum hayat hastanesine
Bende yıldırımda oturuyorum sen daha uzaktasın enabızdan girip randevu bak ozaman çok kolay bulunuyor randevu ben samsunluyum 15 senedir burdayız 🤭 buralı olduk bende doruk a gidiyordum medikabilde dopal doğuöu destekleyen doktor buldum bakalım orada düşünüyorum doğumu

Nisaa

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende gebeyken hep lale dört ışıkla la Zeliha ataga gittim gerçek ten çok güzel ilgileniyorlar ver hersordugum soruyu tane tane anlatıyorlar ben çok memnun kaldım ama Zeliha hanimla lale hanımın randevular çok cabuk randevusu doluyor

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Bende yıldırımda oturuyorum sen daha uzaktasın enabızdan girip randevu bak ozaman çok kolay bulunuyor randevu ben samsunluyum 15 senedir burdayız 🤭 buralı olduk bende doruk a gidiyordum medikabilde dopal doğuöu destekleyen doktor buldum bakalım orada düşünüyorum doğumu

Benimde yıldırım diye geciyo belki duymusundur millet Mahallesindeyim hayat hastanesi bana yakın tek dolmuşla gidiyorum oyuzden orayı tercih ettim canım ama bakalım nerde olur bilmem malum fiyatlar uçup gitmiş normalmi sezeryanmi olacak oda belli olmayınca🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar