Merhba canim benim de hiç bir fikrim yok vAlla hiç görmedim de yakınımda duymadım daMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Tek bildiğim gebelik süresinin uzatılmasıMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Tek bildiğim gebelik süresinin uzatılmasıMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Nadiren doğumsal anomaliler de servikal yetmezliğin altında yatan neden olabilir. Servikal yetmezliğin tedavisi cerrahidir. Serklaj (cerclage) adı verilen bir işlem ile rahim ağzı gebelik sonuna kadar kapalı tutulabilir. Burada rahim ağzını çevreleyen bir dikiş geçilerek bağlanır ve serviks torba ağzı gibi büzülür.Merhba canim benim de hiç bir fikrim yok vAlla hiç görmedim de yakınımda duymadım da
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Tek bildiğim gebelik süresinin uzatılması
O da çok riskli dedi kafayı yiyeceğim artikMerhba canim benim de hiç bir fikrim yok vAlla hiç görmedim de yakınımda duymadım da
Nadiren doğumsal anomaliler de servikal yetmezliğin altında yatan neden olabilir. Servikal yetmezliğin tedavisi cerrahidir. Serklaj (cerclage) adı verilen bir işlem ile rahim ağzı gebelik sonuna kadar kapalı tutulabilir. Burada rahim ağzını çevreleyen bir dikiş geçilerek bağlanır ve serviks torba ağzı gibi büzülür.
VAlla bilmymki canm ya tek bildiğim bunlar Allah yardımcın olsun yaO da çok riskli dedi kafayı yiyeceğim artik
Merhaba canım açılma ihtimali ile bebek küçükse dusmeside kolay oluyor o yüzden bu ameliyat gerekiyor benim ablam iki düşük yaptı sonra yina hamile kaldı ilk gebeliginde aynen düşme riski çok yuksekti beş aylıkken çocuğa zarar gelmeside çok yüksekti o yüzden serklaj oldu o da alttan rahime dikiş atılıyor ablama bir tane tek dikiş atıldı o dikişle doğuma kadar hiç bir şey yapmıyordu yerinden kalkamadı . Şimdi yine beş aylık hamile ve yine o ameliyat gerekiyorMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Kuzum ikiz diye riskli dediler riski kabul ediyonmu dediler ağlıyorum artikMerhaba canım açılma ihtimali ile bebek küçükse dusmeside kolay oluyor o yüzden bu ameliyat gerekiyor benim ablam iki düşük yaptı sonra yina hamile kaldı ilk gebeliginde aynen düşme riski çok yuksekti beş aylıkken çocuğa zarar gelmeside çok yüksekti o yüzden serklaj oldu o da alttan rahime dikiş atılıyor ablama bir tane tek dikiş atıldı o dikişle doğuma kadar hiç bir şey yapmıyordu yerinden kalkamadı . Şimdi yine beş aylık hamile ve yine o ameliyat gerekiyor
Rabbim yardımcıniz olsun bol bol oku inşirah suresini oku rabbim kolaylık verir inşallahKuzum ikiz diye riskli dediler riski kabul ediyonmu dediler ağlıyorum artik
İnşallah buda geçer inşallah rabbim sana bağışlasın ikisinide . Birazcık uzmusler seni ama zamanını beklerler inşallah. Peki olmayacakmısın o ameliyatiKuzum ikiz diye riskli dediler riski kabul ediyonmu dediler ağlıyorum artik