Allah büyük hülya korkma canım dualarımız seninle inşallah
Bı gelişme olsa yaz merakta bırakma biziİnşallah canım inşallah amin![]()
Tamam kuzum Allah razı olsunBı gelişme olsa yaz merakta bırakma bizi
Rahim ağzı dikişi canım eğer olmak istemiyorsan mümkünse bak ciddiyim bu konuda lavabo hariç ystakatan adla kalkma 8 hafta sabret 30 haftalık oldun mı daha sıkıntı olmaz ana 8 hafta sabretmen lazım yataktan çıkma bol bol yat lavabo ihtiyacın olunca çık onuda fazla kendini ıkındırmafan yapMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Ayşem kafam karma karışık napicagi bilemiyorum ilk oyle dediler hemşire geldi ve riskli dedi suyun gelir daha sonra eczanede birşey varmi. Onu kendimiz alacaz rahime yerlestiriceklermis daha sonra net karar verecekler Ayşem çok korkuyorum benRahim ağzı dikişi canım eğer olmak istemiyorsan mümkünse bak ciddiyim bu konuda lavabo hariç ystakatan adla kalkma 8 hafta sabret 30 haftalık oldun mı daha sıkıntı olmaz ana 8 hafta sabretmen lazım yataktan çıkma bol bol yat lavabo ihtiyacın olunca çık onuda fazla kendini ıkındırmafan yap
Korkma üzülme canım kesin belli mi olup olmayacağı?Ayşem kafam karma karışık napicagi bilemiyorum ilk oyle dediler hemşire geldi ve riskli dedi suyun gelir daha sonra eczanede birşey varmi. Onu kendimiz alacaz rahime yerlestiriceklermis daha sonra net karar verecekler Ayşem çok korkuyorum ben
Net birşey halen demiyorlarKorkma üzülme canım kesin belli mi olup olmayacağı?
Anladım Allah'ım inşallah başka bir çıkar yol gösterirNet birşey halen demiyorlar
Rabbim yolu yordama koymuştur kuzum Rabbime birakNet birşey halen demiyorlar