Amin kuzum amin inşallahRabbim yolu yordama koymuştur kuzum Rabbime birak

Amin kuzum amin inşallahRabbim yolu yordama koymuştur kuzum Rabbime birak
Korkma canım bir doktora git adam akıllı anlatamasımı iste yaparsak ne plur yapmazsam be olur gibisinden sor canım stres yapmaAyşem kafam karma karışık napicagi bilemiyorum ilk oyle dediler hemşire geldi ve riskli dedi suyun gelir daha sonra eczanede birşey varmi. Onu kendimiz alacaz rahime yerlestiriceklermis daha sonra net karar verecekler Ayşem çok korkuyorum ben
Tamam kuzum öyle korkuyorumki AyşemKorkma canım bir doktora git adam akıllı anlatamasımı iste yaparsak ne plur yapmazsam be olur gibisinden sor canım stres yapma
Nasılsın bitanem hiç bilmiyorumMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
İyiyim kuzum ama acılmam varNasılsın bitanem hiç bilmiyorum
Kuzum ben ilk gebeliğimde perinatoloji de yattım serklajli birsürü hasta vardı 5 ayda doğumu başlayan mi dersin ne ararsan vardı doğumu durdurmak için rahim ağzına dikiş atılıyor kısa süren bir işlem korkulacak hicbirsey yok o zaman bende ağlamaktan helak olmuştum ilk gebeliğimde hicbirsey bilmiyordum yüksek riskli gruptaydım ama inan kendini yipratacak birşey yok çoğul gebelikler zaten hep riskli kabul edilir. Eğer doktor serklajı öneriyorsa korkma olMerhaba Kızlar Serklaj Nasıl Bir işlem Nasıl Yapılıyor ? Hiç Olan Varmı Acaba?
Kuzum bugünde dediki riskli dedi kafam iyice allak bulak oldu inanki aysecim elimde değil baklim nolacakKuzum ben ilk gebeliğimde perinatoloji de yattım serklajli birsürü hasta vardı 5 ayda doğumu başlayan mi dersin ne ararsan vardı doğumu durdurmak için rahim ağzına dikiş atılıyor kısa süren bir işlem korkulacak hicbirsey yok o zaman bende ağlamaktan helak olmuştum ilk gebeliğimde hicbirsey bilmiyordum yüksek riskli gruptaydım ama inan kendini yipratacak birşey yok çoğul gebelikler zaten hep riskli kabul edilir. Eğer doktor serklajı öneriyorsa korkma ol
Tamam birtanem Allah razı olsun kuzum benimAllah yardımcın olsun yüreğine inşirah ferahlığı versin hep inşirah suresi oku ya selam hüsnasini oku canım benim