Sezaryan eriyen dikis

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde BİRGÜL gözde tarafından oluşturulan Sezaryan eriyen dikis başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,273 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezaryan eriyen dikis
Konbuyu başlatan BİRGÜL gözde
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemm

Türkaan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar cuma günü gizli dikiş sezaryan oldum doktor iki gün son düş alabilirsin dedi ama bantlı açılması gerekiyor mu hemşire bandı çıkart dedi ama korkuyorum daha var ağrılar siz nasıl yaptiniz
Hastaneden çıktıktan iki üç gün sonra su geçirmez bantlar var onu takip öyle duş almıştım bı iki defa bı hafta sonra kontrole gittiğimde de normal banyo yani bantsiz yapablrsn dedi

Gizemm

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar cuma günü gizli dikiş sezaryan oldum doktor iki gün son düş alabilirsin dedi ama bantlı açılması gerekiyor mu hemşire bandı çıkart dedi ama korkuyorum daha var ağrılar siz nasıl yaptin

Kızlar cuma günü gizli dikiş sezaryan oldum doktor iki gün son düş alabilirsin dedi ama bantlı açılması gerekiyor mu hemşire bandı çıkart dedi ama korkuyorum daha var ağrılar siz nasıl yaptiniz
Canım ben pazartesi sezaryen oldum dıştan yapıştırma yapmış doktor onun dediği gibi de dün akşam duş aldım bantla aldım duşta yumuşadı çıkartıp attım kuruladim kese yapma o bölgeye ayakta duş al 40 gün dedi pansumana da gerek yok sadece kuru kalsin ter falan olmasın gerekirse bı tülbent koyarsın dedi pazartesi de kontrole gidicem bakalım

Tüm sayfalar yüklendi.