Sezeryan belden iğne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SibelNazNur tarafından oluşturulan Sezeryan belden iğne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,740 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan belden iğne
Konbuyu başlatan SibelNazNur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu

Nur36

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu
Ayy belden anestezi pişmanlık bn 2019 da oldum aynj şekilde belden iğne yedim baş ağrısından geberdim Kasım da 3 cu sezeranimi oldum iğne yptilar uyuşmadi panik yaptım iyikde yapmışım hemen uyuttular vallhi masallah buraksalardi ameliyatn yürüyerek cikicaktim 😂

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Ayy belden anestezi pişmanlık bn 2019 da oldum aynj şekilde belden iğne yedim baş ağrısından geberdim Kasım da 3 cu sezeranimi oldum iğne yptilar uyuşmadi panik yaptım iyikde yapmışım hemen uyuttular vallhi masallah buraksalardi ameliyatn yürüyerek cikicaktim 😂
Bende baş ağrı filan hiç olmadı ama 2 sezeryanla başıma bunlar geldi iyikide panik yapmışsın cnm uyutmuslar en azından hemen beni 3 kere iğneden yaptılar çığlık atınca uyuttular benim maşallah canım sana 🧿

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
O iğne sinirlere yapılıyor yanlış yapılması felç bile yapabilir verilmiş sadakan varmış inşallah tekrar başına gelmez

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
O iğne sinirlere yapılıyor yanlış yapılması felç bile yapabilir verilmiş sadakan varmış inşallah tekrar başına gelmez
Hadi ya inan bilmiyordum bmbirdahaki sezeryanimda direk anestezi verip bayiltmakarini isticen başımdan geçeni anlatıp ztn ameliyatta 3 saat sonra getirmişler beni odaya bagiriyormus yapamadılar belim belim die sayikliyor kufrediyormus yapamadılar öldürdüler beni diyip

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Kız sus korkutma beni 5 gun sonra beni de belden yapacaklar😫😭🤯
Canım valla ilk gebeligimde hiç bir sıkıntı olmamıştı özelde olmuştum 1. Sezeryanimi 2. Sezeryanimi üniversite araştırmada oldum iğneler olmayınca ben dedim neden böyle oldu ilk dogumumda böyle olmadi dedim birşey demedi korkma canım sen ilk iğneyi vurunca uyuşma olmazsa sende de uyutup yapın de korkma canım rabbim kolay geçersin insallah

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Canım valla ilk gebeligimde hiç bir sıkıntı olmamıştı özelde olmuştum 1. Sezeryanimi 2. Sezeryanimi üniversite araştırmada oldum iğneler olmayınca ben dedim neden böyle oldu ilk dogumumda böyle olmadi dedim birşey demedi korkma canım sen ilk iğneyi vurunca uyuşma olmazsa sende de uyutup yapın de korkma canım rabbim kolay geçersin insallah
Bende özelde olacam canim insallah iyi geçer 😣

Ikizler annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şu an genel anestezi yapmiyor hastaneler çünkü daha riskiymiş uyuyup uyanamamak kadar belden uyusturmali arkadaşlarım oldu gayet memnunlar beni ilk hamileligimde tamamen uyutturlar bu hamileliğimde ozellikle belden uyusturmali istiyorum cunku tamemen uyutulunca narkozu atmasi cok zor oluyo ve bebginden bi haber doğuyor bebek ben oldum ve hic tavsiye etmem

Tüm sayfalar yüklendi.