Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu
Aman Allah korusun rabbim evlatlarimiza bağışlasın bizleri evlatlarımızıda bizlere çok korkuyorum ameliyattan ben ilkinde normal doğum yaptım suni sancı ile hamdolsun ebelerimde çok güzel atlattik o süreci sancisi bir yana her anı mukemmel normal doğumun Allah herkese en saglıkli sekilde nasip etsin gercekten rabbimin verdiği en güzeli şimdi.ikinciye hamileyim iyiyim hamdolsun inşallah sizdede herşey yolunda gider Allah hayırlı saglikli doğum nasip etsin
Aman Allah korusun rabbim evlatlarimiza bağışlasın bizleri evlatlarımızıda bizlere çok korkuyorum ameliyattan ben ilkinde normal doğum yaptım suni sancı ile hamdolsun ebelerimde çok güzel atlattik o süreci sancisi bir yana her anı mukemmel normal doğumun Allah herkese en saglıkli sekilde nasip etsin gercekten rabbimin verdiği en güzeli şimdi.ikinciye hamileyim iyiyim hamdolsun inşallah sizdede herşey yolunda gider Allah hayırlı saglikli doğum nasip etsin