Sezeryan belden iğne

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde SibelNazNur tarafından oluşturulan Sezeryan belden iğne başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,730 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan belden iğne
Konbuyu başlatan SibelNazNur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Hadi ya inan bilmiyordum bmbirdahaki sezeryanimda direk anestezi verip bayiltmakarini isticen başımdan geçeni anlatıp ztn ameliyatta 3 saat sonra getirmişler beni odaya bagiriyormus yapamadılar belim belim die sayikliyor kufrediyormus yapamadılar öldürdüler beni diyip
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok daha dikkatli olurlar 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kız sus korkutma beni 5 gun sonra beni de belden yapacaklar😫😭🤯
Korkma canım bisey olmaz Allah'in izniyle 🙏 herkese alanında uzman en iyi anestezici denk gelir sorunsuz çıkarız inşallah 🙏🙏🙏

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah çok daha dikkatli olurlar 🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Korkma canım bisey olmaz Allah'in izniyle 🙏 herkese alanında uzman en iyi anestezici denk gelir sorunsuz çıkarız inşallah 🙏🙏🙏
Ay insallah bebegmm🤲🤲

Mnengizek

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar ben 2019 da ikinci çocuğunu dünyaya getirmiştim ilk doğumun sezeryan oldu için buda sezeryan oldu şuan hamileyim 2. Sezeryanimda belden iğne yaptı uyuşmadı ikincidede uyuşmadı üçüncü yu yaparken ayaklarım biri sağa biri sola döndü ciglik attım neden oldu niçin olduğu hakkında hiçbir şey söylemediler en sonunda bayıltıp sezeryan yaptılar şimdi hamileyim korkuyorum yine öyle olurmu bununla karşılaşan varmı neden böyle oldu
Aman Allah korusun rabbim evlatlarimiza bağışlasın bizleri evlatlarımızıda bizlere 🤲 çok korkuyorum ameliyattan ben ilkinde normal doğum yaptım suni sancı ile hamdolsun ebelerimde çok güzel atlattik o süreci sancisi bir yana her anı mukemmel normal doğumun Allah herkese en saglıkli sekilde nasip etsin gercekten rabbimin verdiği en güzeli şimdi.ikinciye hamileyim iyiyim hamdolsun inşallah sizdede herşey yolunda gider Allah hayırlı saglikli doğum nasip etsin 🤲

SibelNazNur

Kayıtlı Üye
rank
Aman Allah korusun rabbim evlatlarimiza bağışlasın bizleri evlatlarımızıda bizlere 🤲 çok korkuyorum ameliyattan ben ilkinde normal doğum yaptım suni sancı ile hamdolsun ebelerimde çok güzel atlattik o süreci sancisi bir yana her anı mukemmel normal doğumun Allah herkese en saglıkli sekilde nasip etsin gercekten rabbimin verdiği en güzeli şimdi.ikinciye hamileyim iyiyim hamdolsun inşallah sizdede herşey yolunda gider Allah hayırlı saglikli doğum nasip etsin 🤲
Amin canım sağolasın rabbim sanada hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin kolay geçirsin insallah

Tüm sayfalar yüklendi.