Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Epidural ile spinal benzer hemen hemen ben spinal oldum genel anesteziden korktuğum için çok rahat geçmişti. Düşünürsen sonrasında basın biraz yüksekte yat bol su iç ve Nescafe bitter çikolata yerden bı komplikasyon olmuyor canım aklında olsun
Bende serzeryan doğum yapdim spinal oldu benim canım ama bişey hissetmedim belden uyustrmada anında hemen ayaklarını hissedemiyosn zatenn benim anında ayaklarımın canı gitti sadece dikerken cekistrmeyi hissediyorsun ama acı yok genel anazteziyi pek yapmiyolar bildiğim kadarıyla dokdorlar
Bazıları hissediyor bazıları hissetmiyor doktora ve kişiye bağlı bir durum bence. Bende sezeryan olursam belden uyuşturma düşünüyorum
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 31. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık kokonat büyüklüğünde.
Bebek başını bir taraftan diğer tarafa çevirebilir. çok hareket etmesinden dolayı annede uykusuzluk olabilir. Bu haftadan itibaren yalancı doğum ağrıları (braxton hick kasılmaları) başlar. bazen erken doğum eylemi başlayabilir. ağrılar sürekli olursa mutlaka doktorunuza haber verin. Bebeğinizin boyu yaklaşık 40 cm ağırlıgı 1650 gr
Spinal belden uyuşturma canım, ben çok memnun kaldım şimdi iki de aynı şekilde olcak doğumdan 5 saat sonra falan ayaklardaki uyuşukluk geçiyor kalkıp yürüyebiliyorsun. Bol kahve iç ve bitter çikolata ye baş ağrın olmasın
Epidural de sızıntı olabiliyor çok baş ağrısı yapıyor 3gün elimde sert kahve ile deli gibi gezdim. Spinal çok daha iyi. Ben spinal yapacaklar sandığım için uyuşturma şeklini sormamışım epidural pişmanlıktır spinal candır. Komple uyusturmayi tavsiye etmem doğum anina eşlik etmek çok güzel.
genel anesteziyi de zaten çoğu hastane yapmıyor artık sağlıklı olan belden asag ayrılmak çok zaman alıyor kardeşim genel olmuştu çok zorlandı