Sezeryan dikişinde şişlik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eymenin Annesi tarafından oluşturulan Sezeryan dikişinde şişlik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 900 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dikişinde şişlik
Konbuyu başlatan Eymenin Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günaydın 15 gün önce sezeryan Doğum yapmıştım dikiş yerimi elleyince boydan boya içten taş gibi şişlik var doktor kontrole de çağırmadı sizde nasıl oldu normal mi doktora gitmeli miyim

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar günaydın 15 gün önce sezeryan Doğum yapmıştım dikiş yerimi elleyince boydan boya içten taş gibi şişlik var doktor kontrole de çağırmadı sizde nasıl oldu normal mi doktora gitmeli miyim
Normal canım benim iki kere başından geçti o sertlik zaman içinde geçiyor ama yinede için rahat etmiyor sa bi git ama normal derler
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide dikişin i aldırmaya gitginde birşey olsaydı söylerler di

Ya kuzum bende sezeryan oldum 1 aya anca iyi gibi oldu şişmedimi enfesiyonmu olmadı derimmi yapışkanda gelmedi öldüm öldüm dirildim. Sonra bərakdım düşünmeyi saldım amalyat yerime şal bagladım çok sık olmadan çok kalında olmadan öyle 10 gün bagladım bide bakdım geçdi gitdi

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Benimde dikiş yerlerim taş gibi oldu bugün acile gideceğim canım normal doğum yaptım ama ağrı ve şişlik var taş gibi kontrolüme daha 2 hafta var ağrıdan oturamıyorum kalkamıyorum

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Benimde dikiş yerlerim taş gibi oldu bugün acile gideceğim canım normal doğum yaptım ama ağrı ve şişlik var taş gibi kontrolüme daha 2 hafta var ağrıdan oturamıyorum kalkamıyorum
Yaa geçmiş olsun gelince yazar mıısnız doktorun ne dediğini

Ya kuzum bende sezeryan oldum 1 aya anca iyi gibi oldu şişmedimi enfesiyonmu olmadı derimmi yapışkanda gelmedi öldüm öldüm dirildim. Sonra bərakdım düşünmeyi saldım amalyat yerime şal bagladım çok sık olmadan çok kalında olmadan öyle 10 gün bagladım bide bakdım geçdi gitdi
Off sizinki daha kötüymüş geçmesine sevindim umarım benimki de geçer biran önce psikolojim bozuluyor baktıkça

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Yaa geçmiş olsun gelince yazar mıısnız doktorun ne dediğini

Off sizinki daha kötüymüş geçmesine sevindim umarım benimki de geçer biran önce psikolojim bozuluyor baktıkça
Canım bana iyileşme şişliği ve sertliği dedi

Eymenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.