Sorum var Sezeryan korkumu yenemiyorum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gebedediler tarafından oluşturulan Sezeryan korkumu yenemiyorum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,505 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan korkumu yenemiyorum
Konbuyu başlatan Gebedediler
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gebedediler

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ay seninde mi öle oldu canım ilk sezaryanim çok rahattı ağrım hiç olmadı ama zor kalktim 15 gün önce ikinci sezaryani oldum ağrım sızım sancim çok oldu halada var ama ilk gün ayağı klktim anestezi omuzuma başıma göğsüme göğüs altıma atıyordu Allahim ağrıdan ağlıyordum hemşire srekli agri kesici antibiyotik yapıyordu dümdüz sırt üstü uzanmak lazimmis anestezi kndini dışarı atsın die bol bol biter çikolata kahve çay su bide iki saat bardakta dinlendirilmis kola içmek lazım anestezi icin aklıma geldikçe başım aqriyor
Valla bende aynı senin gibiyim şu an hep kahve iciyom 15 gün oldu bana karnıma elimi degdiremiyom taş gibi sert uyuşuk ne bilim anlamadım ilki kolaydı yada brn ilkinde gençtim şimdi yürürken ağrıyor egilemiyom yatamiyom çok kötü

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 3. gebeliğim ilk gebeliğiminde bebeğimin çok hızlı kilo almasından dolayı sezeryan olmuştum devlet hastanesind çok güzel ve rahat geçmişti ikincisinde ise erken doğumum başalamıştı 34 haftalıkken apar topar özelde sezeryane alındım ve kabus gibi bir ameliyat geçirdim anestezim tutmadı anestezi doktorunu tekrar tekrar uyarmama rağmen bi türlü inanmadı ve doktor o halde sezeryane başladı bütün acıyı hissediyodum bağırmaya başladım tansiyonum düştü nerdeyse acıdan bayılmak üzereydim doktor genel anestezi ile bayılttı ameliyatımdan sonra ağrılarım bir türlü dinmedi bütün omurilik kemiklerimin arası zonkladı aylarca kendimi toparlayamadım uyuyamadım pskolojim çok bozuldu ve 3 sene sonra tekrar hamileyim yine sezeryan olacak mecbur ama ne doktorum sabit birisi ne de hastane ne yapacağımı bilmiyorum haftalar geçtikçe geriliyorum rüyalarıma giriyo aynı sahne çok korkuyorum 😣😣
Rabbim yardımcın olsun inşallah canım ama bence iyi bir doktora git ve onunla ameliyat gününü ayarla. Doktoruna inanır güvenirsen o bağ oluşursa korkun olmaz diye düşünüyorum ve her doğumda aynısı olacak diye birşey yok Allah'ın izniyle stres yapma zor şeyler yaşamışsın korkmanı anlıyorum ama sakin ol bolca dua et olur mu 🤗🤗

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Ay seninde mi öle oldu canım ilk sezaryanim çok rahattı ağrım hiç olmadı ama zor kalktim 15 gün önce ikinci sezaryani oldum ağrım sızım sancim çok oldu halada var ama ilk gün ayağı klktim anestezi omuzuma başıma göğsüme göğüs altıma atıyordu Allahim ağrıdan ağlıyordum hemşire srekli agri kesici antibiyotik yapıyordu dümdüz sırt üstü uzanmak lazimmis anestezi kndini dışarı atsın die bol bol biter çikolata kahve çay su bide iki saat bardakta dinlendirilmis kola içmek lazım anestezi icin aklıma geldikçe başım aqriyor
Ah canm Rabbim şifa versin 🤲 benm ağrı eşiğim yüksek olduğu için ağrıyla pek bi sıkıntım olmuyo çok şükür ama ameliyat esnasında yaşadıklarım beni bitirdi tekrar ameliyathaneye nasıl girecem düşünemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yardımcın olsun inşallah canım ama bence iyi bir doktora git ve onunla ameliyat gününü ayarla. Doktoruna inanır güvenirsen o bağ oluşursa korkun olmaz diye düşünüyorum ve her doğumda aynısı olacak diye birşey yok Allah'ın izniyle stres yapma zor şeyler yaşamışsın korkmanı anlıyorum ama sakin ol bolca dua et olur mu 🤗🤗
Çok teşekkür ederim canm bnm 😘 güvendiğim çok iyi bi doktorum vardı özel klinik açtı devletteyken sürekli ona gidiyordum şimdi fiyatlarda malum devletten başka seçeneğim yok gibi duruyo o yüzden kimi boş bulursam ona gidiyorum gibi oluyo doktor bulamıyorum devlette istifadan grevden falan

Ayshe❣️

Kayıtlı Üye
rank
Ah canm Rabbim şifa versin 🤲 benm ağrı eşiğim yüksek olduğu için ağrıyla pek bi sıkıntım olmuyo çok şükür ama ameliyat esnasında yaşadıklarım beni bitirdi tekrar ameliyathaneye nasıl girecem düşünemiyorum

Çok teşekkür ederim canm bnm 😘 güvendiğim çok iyi bi doktorum vardı özel klinik açtı devletteyken sürekli ona gidiyordum şimdi fiyatlarda malum devletten başka seçeneğim yok gibi duruyo o yüzden kimi boş bulursam ona gidiyorum gibi oluyo doktor bulamıyorum devlette istifadan grevden falan
Allah'ım yardımcın olsun canım 🤲 inşallah iyi merhametli birine denk gelirsin aklıma

Gebedediler

Kayıtlı Üye
rank
Allah'ım yardımcın olsun canım 🤲 inşallah iyi merhametli birine denk gelirsin aklıma
Amin inşallah canm amiiinn 🤲🤲🌹🌹

Canim bnmde ole vala aqrili sert uyuşuk sağa sola uyuyamiom eğilip kalınca sanki dikişler patlamış gibi

Allah yardımcın olsun inşallah sağlıkla al kucağına

1 temmuzda mi doğum yptin
Amin canm bnm inşallah 🌹

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar