Sezeryan sonrası adet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Sezeryan sonrası adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 270 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Sezeryan sonrası adet
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
En sinir olduğum da o “Amaaan ne olacak”, “Yok artık o kadar da olmaz”, “O iş o kadar kolay mı?” 🤦🏻‍♀️ Sana ne ya doğuran kendi olsa bu kadar özgüvenle saçmalayabilecek mi acaba 🤬 Bazıları için kendi keyfinden başka hiç bir şeyin önemi yok
Ayn öyle bide sey var ev işinde ne var çocuk bakmakta ne var çalışmak daha zor diyolar ayen yiğen ayn çok kolay bi eve bir çocuğa bak bide anne çocuğu iyi yetiştirmek zorunda ben erkeklerin 100/90 kafasının içinde beyin yerine saman olduğunu düşünüyorum 😁

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayn öyle bide sey var ev işinde ne var çocuk bakmakta ne var çalışmak daha zor diyolar ayen yiğen ayn çok kolay bi eve bir çocuğa bak bide anne çocuğu iyi yetiştirmek zorunda ben erkeklerin 100/90 kafasının içinde beyin yerine saman olduğunu düşünüyorum 😁
Ben kaç sene çalıştım toptancılarda ayda iki kez bir tır gelen 50kgluk şeker çuvalı paletlerini asansöre atardım.Bir palette 15 tane çuval olurdu 750kg şekeri hem de motorsuz transpaletle.Geçirmediğim ne boyun düzleşmesi ne fıtık kalmadı dizim bile çıktı, bazen işe giderdim akşam tam çıkıcam ee şimdi mağaza kalabalık bi saat daha kal derlerdi o bi saat çıkışa kadar uzardı.İki de bir temizlik yaptırırlardı pandemi zamanı hele her kapanışta 1200metrekare mağazayı çamaşır suyuyla silerdik, elalemin kaprisini çekmesi de cabası sonra eve gelip bi de temizlik-yemek yapardım.Malkabul olan sabahtan akşama forkliftle gezen adam işten benden önce gelip üçlü koltukta bir maçın 300. yorumlamasını izlerdi, ben yemek yaparken yanıma bile gelmezdi bi de üstüne hadi daha olmadı mı diye içerden bağırıp dururdu.Bir sene geçti bana laf sokmaya başladı her pazar temzilik yapmak zorunda kalıyormuş bi izin günü varmış.Ben de madem yaptığım görünmüyor diye yapmamaya başladım temizlik falan, en azından dedim farkı görür demek ki yapıyormuş eskiden der.Donmuş şeyleri aldım kızartıp kızartıp koydum önüne.Sonra ne oldu biliyor musun kaynanam bana nasıl ev temizleneceğini öğretmeye kalktı.Adımı çıkardılar pasaklı diye boşanma davasında bile temizlik yapmıyor demiş ama neden yapmıyor soran yok.Bi ara yeniden barıştık kızım doğdu ondan sonra yerde bir şey bırakamazdım zaten, her gün süpürürdüm.Burnu sürekli tıkalıydı sürekli çarşaf yorgan yıkardım.Sürekli bi o yorganı alıp bi bu yastığı alıp hepsini kirleten adam akrabaları gelince temizleri baza altından çıkarmak zor geldiğinden kendi kullandıklarını verirdi, ayıp olur dedikçe onlar yabancı mı der benle kavga ederdi.Şimdi bir olup bana karşı bi de tanıklık edip beni pasaklı yapacaklar kendi sifonu bile çekmeyen oğullarının yanında.Valla dolmuşum davama 10 gün kaldı senin buraya denk geldi kusuruma bakma artık şu erkek milleti ve yalakalarını kaldıramıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.