Sezeryan sonrası adet

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hastalıklar kategorisinde Zeyp0 tarafından oluşturulan Sezeryan sonrası adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 807 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hastalıklar
Konu Başlığı Sezeryan sonrası adet
Konbuyu başlatan Zeyp0
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Yok ya şimdiki aklım olsa memleketin şu hale geleceğini bilsem 20li yaşlarımda hayatımın yönünü çok farklı çizerdim gerçekten.Gönül rahatlığıyla markete gidemez olduk geçen 10-12 yaşında 10 çocuk çete gibi arabanın etrafını sardılar dik dik bakıyorlar, 4 kişi arabadan inemedik babam gidelim madem dedi başka markete gittik 🤦🏻‍♀️ Amerikada falan zaten hep olan şeyler onlar bizden de beter ama bilmiyorum bi Almanya, İsviçre, Norveç, Avusturya’da böyle olduğunu düşünmüyorum.15 yaşındakini duydum Rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın ama özel okula göndersen başıboş zengin çocuğu, devlet okulunda varoş sokak çocuğu her yer tehlikeli işimiz Allaha kaldı
İşte 10 yaşında yolunu sapıtıyolar bunların aileleri nerde yani görmüyolar mı çocuklarının halini aslında herşey ailede başlıyor çocuk da bitiyor nasıl giderse öyle büyür çocuklarda suç yok aslında ne varsa ailede var bak mesela benim abimin oğlu var 6 yaşında arkadaşıda 9 yaşında gitmiş abimin oğluna demiş evden kimsenin haberi olmadan para getir markete gidelim demiş.
çocuk da bi kaç gün evin içinde annesine ben evden para alcam tek markete gitcem demiş annesi aldırış etmiyor çocuk uyarı veriyor zaten bi kaç gün sonra 200 tl alıyor kumpardan alıp o çocukla markete gidiyor annesi anlıyor ama hala kumparayı ortadan kaldırmıyor çocuk gene demiş biraz daha al bu sefer Tüm parayı alıp gidiyor bu sefer abime söylemiş ilk başta çocuğu alıp konuşmamış uyarmamış parayı orta yerden kaldırmamış ee bu böyle giderse çocuk büyüyecek mesleği ne olcak Allah korusun hırsızlık yani .

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
İşte 10 yaşında yolunu sapıtıyolar bunların aileleri nerde yani görmüyolar mı çocuklarının halini aslında herşey ailede başlıyor çocuk da bitiyor nasıl giderse öyle büyür çocuklarda suç yok aslında ne varsa ailede var bak mesela benim abimin oğlu var 6 yaşında arkadaşıda 9 yaşında gitmiş abimin oğluna demiş evden kimsenin haberi olmadan para getir markete gidelim demiş.
çocuk da bi kaç gün evin içinde annesine ben evden para alcam tek markete gitcem demiş annesi aldırış etmiyor çocuk uyarı veriyor zaten bi kaç gün sonra 200 tl alıyor kumpardan alıp o çocukla markete gidiyor annesi anlıyor ama hala kumparayı ortadan kaldırmıyor çocuk gene demiş biraz daha al bu sefer Tüm parayı alıp gidiyor bu sefer abime söylemiş ilk başta çocuğu alıp konuşmamış uyarmamış parayı orta yerden kaldırmamış ee bu böyle giderse çocuk büyüyecek mesleği ne olcak Allah korusun hırsızlık yani .
Eskiden ne kolaymış ya valla sokağa salsan bile bi sahip çıkan ne yapıyorsunuz diye teyze-amca oluyordu şimdi herkes şüpheli 😬 Gerçi biri bişey de dese bu sefer kaplan kesilirler

Tüm sayfalar yüklendi.