Sorum var Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yüsralinaa tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,149 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Yüsralinaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adsız anne adayı
İğne ve antibiyotiği neden verdiler ki, sıkıntı mı vardı
İğneyi pıhtılaşma olmaması için kullandım 15 gün göbekten yaptım. Antibiyotiğide her ihtimale karşı iltihap olmasın diye yazdı onuda 3 5 gün kullandım dikiş yerinde sorun olmaması içindi sanırım

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar sezeryan sonrası ilaç kullandınız mı doktorun yazdığı ben kullanmadım kan ilacı baya pahalıydı almadım bende
Ben kan sulandırıcı, antibiyotuk kullandım canım sadece ama uygundu benim kullandıklarınim doktorum hastwnde kullandığından vermişti

İğne ve antibiyotiği neden verdiler ki, sıkıntı mı vardı
Tabi diklatimi çeken birşey oldu devlet doktorları uygun ve sigortanın karşıladığı ilaçları yazıyor. Ama özel hastanede doktorlar genellikle sigortanın karşılamadığı yüksek maliyetli ilaç yazıyorlar. Kendim ve Bebeğim içinde hastane seçimine göre ilaç ücreti ödüyorsun. Mesela devlette gebelikte kullanılan (fiyatı 100 120 TL olan özel ilacları hiç kullanmam gerektigi söylenmedi ama özel de doktor A5 boyutunda ilaç broşürü veriyor eline onu gidip alıyorsun😃😃😃

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
İğneyi pıhtılaşma olmaması için kullandım 15 gün göbekten yaptım. Antibiyotiğide her ihtimale karşı iltihap olmasın diye yazdı onuda 3 5 gün kullandım dikiş yerinde sorun olmaması içindi sanırım
Anladım bana hiç birini vermemişlerdi de ondan merak ettim sorun mu vardı diye🤗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tabi diklatimi çeken birşey oldu devlet doktorları uygun ve sigortanın karşıladığı ilaçları yazıyor. Ama özel hastanede doktorlar genellikle sigortanın karşılamadığı yüksek maliyetli ilaç yazıyorlar. Kendim ve Bebeğim içinde hastane seçimine göre ilaç ücreti ödüyorsun. Mesela devlette gebelikte kullanılan (fiyatı 100 120 TL olan özel ilacları hiç kullanmam gerektigi söylenmedi ama özel de doktor A5 boyutunda ilaç broşürü veriyor eline onu gidip alıyorsun😃😃😃
Benim doktor sadece vitamini öyle kağıtta verdi 100 tlydi fiyatı 🤗 geri kalan 3 ilacı uygun fiyata aldım demir hapı, magnezyum ve mide yanması için şurup 😅 ama ilk gebeliğimdeki doktor başkaydı o hep özel ilaçları verirdi hastaneyle ortak çalışıyordu herhalde 😅 bu gittiğim de özel hastane ama çok masrafsız sevdim bunu 🙈😅

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar sezeryan sonrası ilaç kullandınız mı doktorun yazdığı ben kullanmadım kan ilacı baya pahalıydı almadım bende
Valla banada doktor yazdı birsuru ilac yazdı kaynim hepsini almış bn sadece damar açıcı iğne agri kesici ilac bide tansiyon ilacını kullandim mecburen ama.kan ilaci vitamini kullanmadim bol.bol ev yapmi dut bekledi yedim 😊

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar