Sorum var Sezeryan

• Konbuyu başlatan İlknur sare
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknur sare tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,129 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan İlknur sare
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ulduz.kiz anesi👶❤

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
6 aylik bebeğim var var ve sezeryan dogum yaptim simdi 2 aylik bebegime hamileyim aranizda her iki amaliyati uste uste olan var mi yada ikinciyi normal dogurabilrmiyim
Sezeryandan sonra en az 2 sene gecmesi lazım normal doğum için. Senin ve bebeğinin sağlığı elverişli ise ancak o zaman normal doğum olma olasılığı var birde bu durumu destekleyen doktor lazım

6 aylik bebeğim var var ve sezeryan dogum yaptim simdi 2 aylik bebegime hamileyim aranizda her iki amaliyati uste uste olan var mi yada ikinciyi normal dogurabilrmiyim
2. Sezeryan için doktor 2 yıl geçmesi gerekiyor demişti bende sezeryanla doğum yaptım banada aynısını söyledi 8 yıl önce kardeşim ilk bebeğini dogurduğunda onada aynı şeyi söylemişti. Ama normal doğumda ikiniyorsun doğal doğumla nasıl olur bilmiyorum onu doktorunla gorusmen lazım tabiki.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar