Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cnm bende sezaryan olup ertesi gunu banyo yaptim doktor tavsiyesiyle su geçirmez bant ile lakin dikişlerimin 3 tanesi patladi sudan dolayi eriyen dikis olduğu için resmen muhrekep gibi aktilar ve enfeksiyon kaptim ondan sonra tekrar ver elini hastane 2 haftada orda yatirildim tekrar dikiş ve yarayi sıkıp durdular ilhaplandıği için ikizlerimde kuvezde zaten göremiyordum sütt veremiyordum ağridan sağinca can veriyordum resmen mahfoldum 1 allah 1 ben bilirim ne yaşadiğimi rabbim bir daha yaşatmasin böyle kötu gunleri
Acibademde doğurmuştum oğlumu oradaki bakıcım ertesi gün yikamisti beni oda da dus vs vardı evde o yüzden yapmadım duş 1 hafta geçti şimdi aynı yerde kızımı doğum yapacağım inşallah ne yaparlar bilemedim
Hastaneden çıktığın gün yaparsın cnm doktor zaten yapabilirsin diye dikişlerin üstünde streç gibi biseyler vardı benim iyice kapalıydı yani sıkıntı olmamıştı